Thursday, October 13, 2011

Rindu nak keluar dengan dia :/

Hello readers
Nampak tak title dekat atas tuu. Kalau taknampak pakai leew spek mata okey. Now nak cerita pasal A sayaa. Awak awak titew rindu nak keluar dengan awak tengok wayang dengan awak. Aww sweet that time i cannot forget it :']. Awak awak bila kita boleh keluar lagi nie. Rindu leew nak cakap dengan awak nak gurau dengan awak nak manja dengan awak macam macam leew.Ehh you kalau 5 haribulan 11 nie free kita keluar okey. Nak jalan jalan dengan dia leew. Ehh that's all KBYE meloveyouu and meneedyouforever :].


Lot's Of Love by AN 

Monday, October 10, 2011

Demam :/

Hello readers
Hari nie nisa nak cerita something. Haa nampak tak title dekat atas tuu. Okey sebenarnya nisa dah lama demam. Act nisa bukan nak cerita pasal demam je. Okey semalam main mesej dengan dia nisa cakap laah yang nisa pening kepala and lidah nisa pedih seriously dia take care gilaa time tuu :']. Dia cakap pergilaah makan ubat semua tu. And then nisa cakaplaah yang nisa taksuka makan ubat. Dia paksa jugak cause dia cakap dia taknak tengok nisa demam.Alolo comel jee dia semalam. And then nisa tanya dia apa perasaan dia bila dengar nisa dah lama demam, dia cakap perasaan dia sedih and kesian dekat nie :']. Ngee, and then nisa cakap okeylaah demi dia nisa makan ubat. Tibatiba dia buat nisa happy semua tuu. Cuba bayangkan kitaorang dah lama tak main mesej. Tuptup semalam nya kitaorang bermesej memang happy gilalaah. Ehh meloveyouu and memissyouu. KBYE :]




Lot's Of Love by AN