Monday, January 31, 2011

Domokun !

Mama adik nak Domokun , Dia comellah . Adik nak Domo yg besar punya :) . Sesiapa blh tak tolong belikan Domo utk nisa ??? Takpelah nisa boleh beli sendiri :) . Nisa rasa msti rmai yg suka especially Intan Athirah , dia suka sgt ngan Domo.Intan rapatlah jugak ngan nisa . Nisa Sayang Intan <3 .

Farra :)

Nama dia Farra , umur dia sama ngan aku , dia tinggal at Hulu Langat . Aku kenal dia kat FB . Dia nie baik tau cantik plak tu , nielah birthday girl dah tua rupanya kwn aku nie :) , apa-apa pon aku sayang ko <3 .Ilysm.

Cuti Sekolah !

Korang msti bosan kan Cuti Sekolah nie tak tahu nak buat apa , gy mana . Nisa pon bosan tapi nasib baik kwn nisa ajak nisa kuar hari rabu nie :) , nak ikut tak ? tak nak ikut pon takpe , HAHAH :D , Kawan nisa ajak gy Times Square , Pavilion and Sungei Wang :) .Bestkan , mmg best pon .Kalau taknak bosan gy lah kuar ngan kwn2 jln2 kat KL .

Rindu Kat Juni !

Nama dia Juni , sama umur ngan aku , rindu kat dia <3 , sbb dia skolah SMK Pandan Mewah .Juni ,nisa lama tak jumpa Juni , rindulah kat juni . 2 tahun kita tak jmpa , nnti kita meet tau juni .Ilysm juni <3 .

Elmo Ku !

Nama dia Isma , dia elmo aku . Aku sayang dia ko jgn ambik dia dripada aku tau .
Wey elmo aku sayang ko , jgn tinggalkan aku tau :)Sayang ko <3 .

Sunday, January 30, 2011

Happy Birthday Farra :)

Happy birthday farra yg ke 14 tahun , dah tua rupanya farra nie . Nisa cuma nak ucapkan smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Walaupun nisa knal farra kat FB , nisa dah anggap farra mcm kwn rapat nisa .
                                                                       Happy Birthday :)

Mama Boleh Tak Adik Nak Kuar ?

Mama boleh tak rabu nie adik nak kuar ngan kwn adik ???Bolehlah , adik guna duit sendiri alang-alang adik tngah masyuk ada 60 lebih blhlah adik shopping :) .Gamba kat atas smua tu adik nak pergi . Saja nak jln2 :) . Kwn adik bawak kamera NIKON ...Boleh ye :D

Mama Adik Nak Nie !

Mama adik nak kamera nie BOLEH ??? Adik nak sgt , nnti klu PMR adik dpt A mama belikan tau utk adik :) .Please,please,please ..... Kakak dah ada CANON klu THUN DPAN adik ada A dlm PMR adik nak kamera NIKON :) . Takdelah berebut ngan kakak .

This Is Me :)

Nama aku Nisa , umur aku 14 tahun . Aku single :) . Aku suka jln2 ngan kwn and family .
Sapa tak knal aku jgn kutuk aku . Klu nak kutuk , kutuklah dpan2 . Skolah at SMKPI .
Aku anak yg kedua dripada 4 adik beradik .Itu jelah kot aku nak crita kat ko :) . Klu nak
knal aku lagy follow blog aku or add aku kat FB , nama FB aku Nisa Amani :) .

My New Friend !


Yang atas tu nama dia Dilla , tngah Pika , yang bawah skali Nadiah . Diaorg smua nie kwn baru aku, sama umur :) . Dilla ngan Pika sama klas , Nadiah tak .Diaorg nie baik tau aku suka kwn ngan diaorg :) .Syang korang <3 .

Wednesday, January 26, 2011

Kaireen Yeen :)

Nama dia Kaireen , org panggil dia SUNDAL , NYAH . haha :) , dia klu gy mana - mana msti berkepit ngan kakak aku , Umur dia 16 tahun , sama umur ngan akak aku klas pon sama ngan kakak aku 4pd1 .Dia nie klu bab-bab gy skolah mmg org yg terakhir , klu bab-bab gy jalan mmg org first .Dia nie klu org ckp nyah , ke sundal ke dia akan kuar perkataan nie bodoh , cibai , shiall je , banggang . sbb dia malas nak layan org .
Stakat sini sajalah aku nak crita pasal dia nie :)

Tuesday, January 25, 2011

Budak Masuk Air :)

Nama dia Atyrah , aku panggil dia BUDAK MASUK AIR , sbb tadi aku chat ngan dia , mmg gilalah aku ckp kat korang , dia ckp pagy2 dia mmg masuk air . HAHAH :D . Tapi aku suka tngok muka dia cantik ko tahu tak, tak mcm aku tak cantikkan , walaupun kita kurang rapat tapi aku Ily ko <3 .
Sayang ko :)

Nur Ahza Dieyana :)

Nama dia Ahza , aku baru knal dia kat FB , dia nie baik tau cantik plak tu . Dia nie dah berpunya , nama pakwe dia ekal , aku panggil pakwe dia gemuk , sbb dia kuat makan . Dia nie cantikkan , ahza tinggal kat Johor at Skudai .Klu blh aku nak rapat ngan dia :) . Tapi takpe kita knal kat FB pon dah okay :)

Watikah Perlantikan Pengawas 2011 .

Semalam ada watikah perlantikan pengawas 2011 , aku ingatkan sorang2 kena naik atas pentas rupa-rupanya wakil F1 and F2 je kena naik atas pentas :( , aku bru nak bergambar :) , saja je nak famous , napa jeles ka ? tak rmaikan bdk ptg . HAHHA :) , okaylah tu klu tidak sempit . Klu korang tngok pagy gila rmai , sbb pagy ada F3 , F4 , F5 . mmglah rmaikan :D . stakat sinilah aku nak crita kat korang . Takde ayatlah de !.

Monday, January 24, 2011

Kami Kembarkan ???

Yang sebelah aku tu kwan rapat aku , kitaorg tak prnah gaduh , kitaorg gaduh pon main2 je :) . Kawan aku tu nama dia Atikahlaila , sdapakan nama dia , aku sayang dia klu blh taknak berpisah , kitaorg klu gy mana2 msti berkepit , tapi skunk nie dia skolah pagy , jarang jmpa dia :( , rindulah kat dia .Klu gy pasar mlm slalu gy dua org, skunk nie dah lain sbb dia tusyen diakan nak PMR . Takpe tahun dpan aku skolah pagy dptlah jmpa dia , sukanya aku :) .

Kakak angkat aku :)

Dua-dua nie kakak angkat aku , diaorg baik ngan aku . Tak prnah sakitkan hati aku :) . kitaorg sebenarnya tak prnah jmpa . Nama kakak angkat aku yg atas tu kak Tikah , yg bwh tu kak Kila . Diaorg cantikkan :) .
sayang korang berdua <3 .

Adik angkatku :)

Comelkan dia nama dia Wani and lyka , diaorg adik angkat aku . Umur diaorg 13 tahun , skolah SMKPI sama ngan aku :) .dia nie baik , hormat org , Sayang korang berdua dik <3 .

Saturday, January 22, 2011

cantikkan diaorg :) .

 nama dia intan , umur dia 14 tahun,dia dah berpunya Khaizarul Izman nama pakwe dia .muka dia cantikan ,
hot plak tu . Jeles plak aku ngan dia . Btw sayang ko Intan <3 .
Yang nie plak nama dia Husna , umur dia sama ngan aku and intan , dia dah berpunya Hafiz Rahim nama pakwe dia . muka dia pon cantikkan , hotlah jugak . Jeles aku tngok Husna and Intan . Btw syg korang berdua <3 .

Kakakku !

Nama kakak aku , Nuraliaa amanina , kwn2 pngil dia alya. skunk nie dia form 4 ! dia dah nak habis skolah ,
aku panjang lagy :( . Kwn rapat dia nama Kaireen , org panggil dia SUNDAL , NYAH . HAHA :) .
diaorg klu gy mana2 msti berkepit , lpas tu org ingat diaorg kapel :) .klakar plak :) .Kakak aku blahlah tahan cantik. Walaupun aku ngan dia slalu gadoh ,aku ttp syg dia <3 .

Adik Kesayanganku !

Nama dia Wannur Zulaikha , aku panggil dia Lyka.aku ngan dia rapat pon kat FB je , bila kat skolah langsung
tak tegur , tapi akak tak kisah pon dik , asalkan kita rpat kat FB pon jadilah :) .Aku anggap dia dah mcm adik angkat aku . Dia baik , cantik , hyperactive . Klu bab-bab sukan dialah nom 1 , HAHA :) .
Akak syg adik tau <3 .

Latihan Merentas Desa !

  Pnat doe smalam gy latihan merentas desa utk wakil skolah , aku inatkan kena lari sikit je pusingan ,
rupa-rupanya 15 kali pusingan , ish sakit kaki aku :( , aku dpt 12 pusingan je lagy 3 nak habiskan tngok-tngok
cikgu dah bunyikan wisel , bru nak smangat lari . Klu aku tak dpt wakil skolah pon takpe , wakil rmah sukan
kan ada :) .Aku rmah sukan Intan .Warna purple :) .
stakat sini sajalh aku yg aku tulis , don't have any idea dah .