Saturday, January 22, 2011

Latihan Merentas Desa !

  Pnat doe smalam gy latihan merentas desa utk wakil skolah , aku inatkan kena lari sikit je pusingan ,
rupa-rupanya 15 kali pusingan , ish sakit kaki aku :( , aku dpt 12 pusingan je lagy 3 nak habiskan tngok-tngok
cikgu dah bunyikan wisel , bru nak smangat lari . Klu aku tak dpt wakil skolah pon takpe , wakil rmah sukan
kan ada :) .Aku rmah sukan Intan .Warna purple :) .
stakat sini sajalh aku yg aku tulis , don't have any idea dah .

No comments:

Post a Comment