Friday, February 25, 2011

Pika Pilloe (:

Nama dia Pika :) , Mula-2 aku tak knal dia waktu F1 .
Mmg time tu aku pandang dia Serong jelah .
Hahha , sorry pika . Bila masuk F2 .
Aku rapat ngan dia , Sama klas plak tu .
Time tulah baru aku tahu dia nie Baik , Comel .
ILove Youlah Pika <3 .
Hope we Friend untill The End Of My Life kayy ;)

Sunday, February 20, 2011

New Friend (: .

Nama dia Deana , Umur dia sama ngan Saya :) .
Dia skolah kat SMK Pandan Mewah .
Kitaorg baru je knal tadi , slama nie kitaorg tak prnah tegur .
Pelikkan ^^ . Dia nie baik , comel and Lawaa <3 .
You, i harap kita boleh jadi Bestie kayy .
ILY you sodamn Much <3 .
Hihi .

Saya Bosan , Saya Edit Gambar Orang (:




Saturday, February 19, 2011

Suri rumah and Three Bestie (:

Yeahh ! We are best friend <3 .
Tapi ada sorang nie perampas kwn 
Mana boleh ckp nama dia ' Secret Recipe ' kayy .
Hahha :) , time nie kitaorg tngah Gila sikit .
Yg atas blah kanan tu Alizah , Yg blah kiri Shuhada .
Bawah tu aku (: . Ily korang <3 .

Esok gy mandi sungai (:

Yeahh Men ! Esok pegi mandi Sungai (: .
Dah lama kot tak pegi mandi sungai .
Esok aku snap gamba bnyak-2 masukkan dlm Fb .
Sungai wait for me tomorrow <3 .

Thursday, February 17, 2011

Calm Down okay (:

Nalyn Calm Down okay (: , bnda yg dah lpas biarkan je .
Chill okay , org yg stole your HP nnti msti akan dpt balasan .
Heee , dah jgn sedih , Kayy Happy Always . 

Yeahh ! Esok ada Lompat Tinggi (:

Yeahh ! Esok ada Lompat Tinggi <3 .
Sukanya aku (: , Dahlah Fav sukan aku ;)
Hihi tak sabar esok . Mintak-2 dpt masuk :)

Wednesday, February 16, 2011

Time Bosan mcm nielah Jadinya (:

Mcm nielah aku bila time bosan , hahah (: .
Ayik nak bergambar je tahu <3 .
Tolong cikgu lari , hihi :D
Hahah , aku ngan membe aku Pika <3 .

Tuesday, February 15, 2011

My Favourite Songs :D

Grenade By Bruno Mars <3
Love Like Woe By The Ready Set <3

What The Hell By Avril Lavigne <3

Justin Bieber and Jessica Jarrell (:

Nmpak tak JB ngan Jessica Jarrell . Heee ,
Diaorg nilah yg nyanyi lagu LifeSaver yg dlm blog aku nie :) .
Sdap kan lagu diaorg My Favourite Songs <3 .
Ada lagi lagu fav aku jap lagy aku Update .
Hee , saja nak update sbb tak tahu nak buat apa (: .

Saya tak gy KOKO !

Yeahh ! Hari nie ada KOKO tapi aku tak gy . Baguskan (: .
Nielah contoh pelajar cemerlang kokurikulum , hihi :)
Aku penatlah , lagy satu aku malas . Esok ada lagy Olahraga .
Msti pnat lagy . Dahlah nie je aku nak crita kat korang .
Aku ngantok jap lagy nak tido , KayyBai <3 .

Buat Cuti Sendiri (: .

Aku buat cuti sendiri (: , sbb penatlah gy Olahraga tadi .
Tapi bestlah jugak . Tadi aku nak Pitam , termuntah pon ada .
Sbb dah lama tak larikan tulah nak muntah , hihi . harap-2 lah
esok aku dpt msuk Acara , Aminnn ~ .

Saya Dah Lopek .

Ohh tidak aku dah lopek doh lari , Bdak Form 1 yg bnyak pegang larian . Takpe-2 tadi aku tak test 400 meter hari Jumaat nnti aku test :) .Penat doh tadi nak Pitam aku , muntah pon ada . Btw , esok and lusa aku nak buat yg terbaik . Heee ~

Khaizarul Izman ( Bdk sengal )

Wey , aku baru rapat ngan ko tadikan . Hahha :) . Ko nie kelakar gak kan . Walaupun kita classmate aku jarang tegur ko kan . Tadi aku chat ngan ko mcm Bdk Sengal , Hihi :D . Ko suka sgt glak bnyak kan mcm Budak Masuk Air pon ada . Sorry Intan aku bkn nak Kutuk BF ko . Heee . Aku harap kita boleh jadi kawan rapat . That's all pasal Bdk Sengal nie .

Headache :(

Grrrr , Pening kepala :( , Jgnlah pening aku nak gy Olahraga esok ;'( .
Hmmmm , panas plak tu badan aku :( , mintak-2 lah esok tak .
Aminnn~

Thanks Gemuk :P

Thanks gemuk sbb buatkan header utk Blog aku :) .
Cantik dohh ! I Like It , hihi :) .

Pening kepala Olahraga punya pasal !

Nmpak tak gambar kat atas nie :) . Esok kat skolah aku ada Pemilihan Olahraga Wakil Sekolah :D . Tapi yg peningkan kepala otak aku nie pasal ada org ckp esok kol lapanlah kol sepuluh lah , tulah sbb nya aku pening kepala .Aku nak sgt masuk Olahraga nie . Mintak-2 lah aku dpt Amin~ . Aku tak tahulah aku nie laju ke tak skrg sbb aku nie kuat makan haha . Shhhhh , jgn bagytahu org tau , hihi :) .Tu jelah aku nak crita . Dah takde idea :) , KayyBai you all . I Lap you . hihi .

Monday, February 14, 2011

Kawad Kaki :)

Yang gambar kat atas tu Unit beruniform Kadet Remaja Sekolah :) . Aku KRS . Nnti ada lawan kawad kaki PPD ngan kat Sekolah . Ohh no habis muka hitam nnti :) . Tahun lpas muka aku dah belang , hahah . Luar hitam dlm putih hihi . Gambar kat atas tu bkn KRS skolah aku tau , aku ambik kat Google :) . Tahun lpas aku masuk kawad kaki wakil daerah habis hitam muka aku :) , lpas tu belang plak tu , Hihi :) . Dahlah dia nak check pakaiang lagi dah brapa jam , berpeluh aku berdiri kat situ. Hmmm , aku tak tahulah mcm mana plak tahun nie . Harap-haraplah okey dripada tahun lpas Yeahhh ! Itu jelah aku nak crita , KayyBai :)

Bdk Gila !

Nama lelaki nie Haikal , aku panggil dia ekal and gemok , Hahha :) . Dia nie baiklah jugak . Kadang-2 gila sikit , heee :D . Klu aku ngan dia chatting ke apa ke msti gurau-2 , hihi . Dia nie kadang-2 sombong ngan aku yelahkan bdk Hot ! Heee . Lupa kwn kan ekal :P . Dia nie suka sgt main Like-2 apa yg nisa tulis . Klakarlah ekal nie . Umur dia 15 tahun , tua dripada aku . Dia ckp nak meet ngan aku ntah bilalah aku pon tak tahu :) .Dia nie kadang-2 sibuk , yelah Bdk PMR kan . Hensem tak muka dia ?? Muka bapak aku lagy hensem dari muka dia kan , hahah :) . *Joke . Itu jelah aku nak crita pasal bdk nie .

Selamat Menyambut Maulidur Rasul :)

Selamat Menyambut Maulidur Rasul kepada semua Umat Islam :) .

Saya Nak !

Okay tak beg nie klu padankan ngan Baju Polka Dot ?
Cantikkan Baju Polka Dot nie <3
Okay Tak Padankan Dgn Baju Polka Dot kat atas tu ?
Cantikkan kasut MacBeth !!

Friday, February 11, 2011

Jaket Kulit :)

Errr , Nak Jaket Kulit :) , Pika bila nak bagy Jaket Kulit ? Heee~ , Nisa tunggu nie :D . Jaket Kulit nie cantik tau <3 . Nak-2 bila pkai ngan Supra mmg taklah kan :) .Kakak aku dah beli tapi tak cantik sbb ada tmpat tutup kepala nak-2 plak ada bulu-2 , Hahah :D .
Mummy Bilalah nak dpt Supra nie , Nak sgt . Klu boleh nak smua Warna , Hahha

Thursday, February 10, 2011

Hormat Senior Boleh Tak ?

Wahai adik-2 sekalian , Boleh tak Hormat sikit akak-2 Senior korang , Klu taknak panggil akk pon panggillah perkataa Sopan sikit mcm nama org ke , apa-2 jelah . Nie panggil mcm bdk baya korang plak Weylah , akulah , kaulah . Hello korang ingat kitaorg takde Nama ke . Sapa yg terasa tu , sorrylah yeee , Ini kenyataan okay :D . And budak skunk nie sombong gila korang ingat korang bagus sgtlah , Grrr . Cubalah tegur menegur sikit nie tak bila nmpak je org pandang Atas bawah . That's all .

Wednesday, February 9, 2011

Sports (:

Aku suka Sukan <3 . Sukan Best Weyyy (: . Aku nie bolehlah dikategorikan Aktif Sukan :D . Aku suka main acara 100 meter , 200 , 400 , 4 kali 100 , 4 kali 200 , Lompat Tinggi and Lompat Jauh . Tapi Lompat jauh aku tak berapa suka :P , sbb kadang-2 aku tersalah lompat tau :) . Aku nak sgt jadi Olahragawati kat Smkpi . Heee mcmlah Bolehkan ;) . Insyaallah boleh :) , Jgn putus asa bagi ingin mencapai sesuatu . Yeahhh ! (Y) . That's all .

Tuesday, February 8, 2011

Guitar Pink :)

Mummy , i want to play a guitar :) .But i want to learn , how to play it First . Hee~ .Anybody who can teach me how to play a Guitar :D . Errr nak sgt main gitar :D . Gitar ialah alatan muzik kesukaan aku . Klu aku tngok sapa yg pndai main gitar , jeles aku tau :( . Mmg bestlah main gitar , boleh release a Tension . Uwekkkk :'( , i want a guitar :( . Please mummy buy for me . That's all , Kayybai :)

Monday, February 7, 2011

Happy !

Yeahh i'm back :) , nisa dah happy :D . Thanks kat kwn nisa yg bnyak support nisa Farra , Alizah , Yani, Kak tikah , Adik Lyka , Adik Wani and Miaa . Thanks yaa sbb support nisa Iloveyoulikeachipsmore <3 . Hahah:).
Terutama Farra sbb bnyak support nisa thanks yaa . One day i want meet you kayy , That's all for today , Kayy Bye :)

Sunday, February 6, 2011

Sedih Gila :'(

Hmm , hari nie aku sedih gila :'( , adalah sbbnya mana boleh bagytahu Secret ! Why me ? kenapa aku yg kena ?
:( . Skunk nie aku tngah Bad Mood , Sedih , Emo , Smua perasaanlah aku ada skunk . Ya allah , aku redha ngan dugaan ko tapi kenapa teruk sgt ? Sorry tau klu aku tak lyn korang kat skolah ke esok atau kurang layan at Fb . Aku betul-2 dah takde Mood :( , aku tak sedia nak gy skolah esok ): . Itu jelah , aku dah takde Mood , don't have any idea . Thats all for today .

Saturday, February 5, 2011

Bosan Gila !

Wey bosan gila cuti skolah nie tak tahu nak buat apa :( . Nasib baik esok dah start skolah , sukanya aku :) .Tapi...aku rindu kat kwn FB aku especially Farra Dhiba , aku dah angap dia mcm BFF aku :D .Bulan 2 ada tak cuti ?? Aku nak meet Farra ngan Ekal :D , tak prnah jmpa kot , diaorg pon nak jmpa aku :) , tak apa nnti klu ada cuti skolah lagy kita meet okey :) , That's all for today , Bye :)

Friday, February 4, 2011

Miaa :D .

Nama dia Miaa . You , i baru knal you kan . 13teen years old . You nie baik sgtlah i suka peramah plak tu :) . I suka ngan attitude you , hahah :) . You first time i tngok you facetoface you comellah , i suka tngok muka you tembam plak tu :D . I nak kita jady kawan baik walaupun i ngan you baru knal .Satu hari nnti kita hang tau .

Sleeq !

Korang prnah tngok tak penyanyi duaorg nie , aku pon tak prnah tngok :) . Tapi aku dpt tahu penyanyi nie dripada kakak aku :D , dia bukak lagu yg diaorg nyanyi aku pon dngarlah , Best gila lagu diaorg :) , klu korang dngar msti korang suka , bagy sapa-2 yg tak berkenan ngan lagu diaorg takpayah lah dngar yee . Tajuk lagu yg sleeq nyanyi ialah Untuk dia and Cun saja , itu je yg aku dngar sbb best <3 ....Hensemkan diaorg :) hahah :D . Itu je kot aku nak crita pasal Sleeq nie , Bye .