Monday, February 14, 2011

Bdk Gila !

Nama lelaki nie Haikal , aku panggil dia ekal and gemok , Hahha :) . Dia nie baiklah jugak . Kadang-2 gila sikit , heee :D . Klu aku ngan dia chatting ke apa ke msti gurau-2 , hihi . Dia nie kadang-2 sombong ngan aku yelahkan bdk Hot ! Heee . Lupa kwn kan ekal :P . Dia nie suka sgt main Like-2 apa yg nisa tulis . Klakarlah ekal nie . Umur dia 15 tahun , tua dripada aku . Dia ckp nak meet ngan aku ntah bilalah aku pon tak tahu :) .Dia nie kadang-2 sibuk , yelah Bdk PMR kan . Hensem tak muka dia ?? Muka bapak aku lagy hensem dari muka dia kan , hahah :) . *Joke . Itu jelah aku nak crita pasal bdk nie .

No comments:

Post a Comment