Friday, April 15, 2011

Best Gila Semalam :) .

Hah!  Nampak tak tittle yang kat atas tu :) . Hihi , semalam best masa Kemahiran Hidup nisa & budak kelas nisa memasak . Seronok gila . Kitaorang masak Mee Hailam . Wow ! sedapkan <3 . Hihi mestilah . Time kitaorang semua masak Imam kat sekolah dah Laungkan Azan untuk Solat Asar & Solat Hajat kot . Budak kelas kitaorang tak turun , cause Busy ngan Memasaknya -.- . Hahha  , kusyuk sangat memasak , sampai terlupa nak solat . Lepas dah kusyuk memasak akhirnya siap jugak Mee hailam yang kitaorang buat . Sedappp ! hahha . Nisa ngan Pika tolong cikgu sediakan pinggan , mangkuk , sudu , garfu , cawan , belikan ice . Hahha , kitaorang mmg suka merayap . Tapi takdelah sampai Tawaf satu sekolah merayap kitaorang :D . Lepas tu , semuaorang duduk kat meja makan & makan masakan sendiri . Dah habis makan setiap kumpulan basuh pinggan  . Kumpulan nisa , pinggan , cawan , mangkuk , sudu semua tu nisa yang basuh . Sebab nisa suka basuh pinggan mangkuk . Yang group nisa semua malas nak basuh , terpaksalah nisa korbankan tangan nisa yang tak seberapa cantik nie . Okay , group nisa ada 5 orang termasuk nisa sekali . Nama ahli kumpulan nisa ialah Pika , Dilla , Alya & Aina . Pika ngan Nisa tak boleh Berpisah , hahha :) , Bak kata pepatah ' Bagai Aur Dengan Tebing ' . Mana ada Nisa situlah ada Pika <3 . I Love You Pika Pilloe . Kayy , lepas tu semua budak kelas nisa masuk ke kelas , nisa ngan pika sambil berjalan makan Tembikai , Sedapp <3 . Hihi , nasib baik Cikgu Johana tak marah nisa makan dalam kelas :D . Terima kasih cikgu , Love Youlah . That's all , kalau sekarang nisa tak berhenti Menaip , alamatnya jadi Karanganlah cerita nisa sekrang nie . KayyBai :) .

No comments:

Post a Comment