Wednesday, April 13, 2011

I Like The Way You Make Me Sick !

Hah ! Nampak tak Tittle kat atas tu yang bertajuk ' I Like The Way You Make Me Sick ' Hahha , funnykan tajuk dia . Tapi tajuk yang kat atas tu ada kena mengena ngan benda yang berlaku kat sekolah pada nisa , paham kan nisa tulis ? Kalau tak paham buat-2 paham yaa . Tersebutlah kisahhh , ehh , takpayah nak Syair sangatlah kan nisa oiii . Kayy mulakan story nisa . Tadi nisa jumpa Adik Angkat nisa iaitu Wannur Zulaikha ! Time tu bunyi loceng budak pagi balik & budak petang kena masuk kelas , jumpalah adik kesayangan tu , dia salam nisa & then dia tekan tangan nisa kuat-2 . Sakit gila , tangan nisa pon merah . Sabar je , nasib baiklah Wannur Zulaikha tu adik angkat nisa kalau tak dah lama nisa marah . Hahha :) . Sayang kau dik <3 . Takpe suatu hari nanti kalau akk dah pandai buat macam adik buat kat akk , akak akan balas dendam . Tunggu ye Adikku :) . Hihi , But i still Love Youlah  Adik Lyka <3 . That's all . Nak tengok gambar dia jap .




Sorry Dik Akk Ambik Gambar Adik Tanpa Pengetahuan :) .
Hihi , Comelkan dia , mmg pon . Jangan rampas <3 .
ILY !

No comments:

Post a Comment