Sunday, May 22, 2011

My love Twinny .

Hello readers , hari nie nisa nak post pasal twinny nisa . Okay nama dia Wan nur sabrina . Sedapkan nama dia , nisa tahu ;) . hahha . Okay nisa panggil dia miaa , nisa baru kenal dia tahun nie tau . Tengok tengok rapat gila dengan dia . Awww , peramah tak kitaorang . Hahha . Miaa nie baik , comel , lawaa , pandai tau . Haha . Ehh , iloveyouu lah & idon't wanna lost you . Okayy ;) . Hope kita kawan selama lamanya tau . Hahha , nisa ada gambar yang nisa tak boleh lupakan dengan dia . Nak tengok :-

Aww , sweetkan nisa tahu .Ehh , iloveyouu lah comel . That's all . 
 


Saturday, May 21, 2011

My mom want to buy me a shawl (:

Hello readers , hari nie nisa nak post pasal shawl <3 . Okay semalam keluarga nisa semua pergi makan & then pergi axis cari selipar . Mak nisa belanja nisa , my sys & adik nisa duaorang tu selipar 'fipper ' , aww , hahha . Dahlah selipar tu lawaa kan <3 . And then dah jalan jalan dekat axis tu nisa ada nampak satu kedai jual shawl , banyak gila shawl dia . Ahhhhhhh , time tu nisa nak beli tapi bapak nisa nak balik cepat , so my mom say nanti kita beli . Thankyouuuu mummy iloveyouuu <3 .


Mama adik nak shawl cotton . Kain dia sedap pakai selesa & selesa pulak tu . Adik nak warna warni macam nie tau . Hahah . Janganlah satu hari 6 jenis helai tudung mama beli , sehari 2 shawl or 1 punbolehhh . Asalkan dapat shawl yang adik nak tau . Okay toturial nak pakai shawl cotton ada dekat bawah post yang nisa update nie . babai .

tutorial cotton shawl by cik zira

Friday, May 20, 2011

Hana Tajima !

Hello readers , if we ever meet again . Hahha . Dah mula merepek nisa nie . Okay sekarang nisa  nak post pasal 'Hana Tajima ' Yeahh , korang kenal tak sapa Hana tajima . Kalau tak kenal nisa tunjukkan muka dia :-


Hah , yang nielah 'Hana Tajima ' . Lawaa kan dia <3 , nisa tahu . Hahha . Dialah inspirasi nisa pakai Shawl macam nie . Nak tengok gambar nisa nie dia :


Nisa tahu tak sama , at least nisa mencuba . Hahha :) . Nisa nak sangat jadi macam 'Hana Tajima ' nie <3 , Ehh iloveyouuu lah Hana tajima . That's all . Babai readers .

Focus study !

Hello readers , hari isnin nie Exam subjek yang memeningkan kepala otak nisa . Bukan nisa sorang nisa rasa , semua orang kat dalam sekolah tu akan pening kepala -.- , hhaha :) . Hari isnin nie Exam math & sciene paper 2 kalau paper 1 takpe jugak . Ayoyo . Sciene & math don't make me stress okay ;) . Apalah cikgu nie buat jadual peperiksaan hari isnin 23 haribulan subjek yang pening kepala -.-' , hmmm , reda jelah . Hope korang semua dapat jawab dengan tenang . Hahha :) . Dekat Facebook nisa status belambak pasal Exam hari isnin nie . Hihi , nisa dah cakap bukan nisa sorang je pening kepala , diaorang semua pening -.- .Terpaksalah hari sabtu dengan ahad jarang Online , demi paper sciene & math . Nisa nak cakap Good Luck kat korang bila jawab paper hari isnin nie okay ;) . That's all , babai . Loveyouuu all readers <3 .

 

Thursday, May 19, 2011

Ika Miochan :) .

Hello readers , hari nie nisa nak post pasal Ika Miochan . Dia nie duduk kat Johor Bahru , jauhkan nisa tahu ;) . Teringin kot nak jumpa dia . Haiyaa kenapalah ika duduk jauh sangat . Dia nie baik , lawaa , comel . Tak bolehlah nak gambarkan perangai dia yang lain . Ehh , anak mummy Iloveyouuuuuu lah <3 . Selama nisa kenal dengan Ika , nisa tak tahu nama panjang ika apa . Hahha :) . Funnylah . Kalau boleh , nisa nak sangat tangkap gambar dengan ika , hang dengan ika . Tapi kita tinggal jauh Gilaaa :'( . Haihh , suatu hari nisa harap kita boleh jumpa :') . Iloveyouuuu , i wanna meet youuuu , ineed youuu & i don't wanna lost youuu tau ika . Kalau boleh nisa nak tahu sangat nama ika , Awww . That's all , kay babai .

Lovechiuu Deanna Zarra .

Hello readers , hah nampak tak gambar kat atas tu . Hari nie nisa nak Post pasal Deanna . Deanna yang pakai baju warna hitam tu ;) . Lawaa kan , saya tahu . Hahha . Dia nie baik , pretayy , comel , hot , macam macam lagilah . Best gila dapat kenal dengan Deanna Zarra . Lovechiuuuu <3 . Nisa harap kita Hang KL sama sama nak tak nak tak nak tak . Hhaha . Teringin nak hang kl dengan dia nie , tangkap gambar sebelah dia ;) . Aww , sweet gitu . Thankyouu sebab post pasal My Sys & terselit jugak nama nisa . Awwww , terharu :') , hhaha . Kalau deanna nak apa apa mintak tolong dengan nisa kayy . That's all . Enjoy reading readers . babai

Monday, May 16, 2011

Happy Teacher's Day !

Hello readers , sorry you all nisa lambat update . Yang penting nisa dah post dalam
Facebook nisa :) . 
Hihi , sapa pedulikan -.- .



Nisa nak ucapkan banyak banyak banyak Thankyou dekat Cikgu yang sudi mengajar budak kelas 2A5 yang nakal nie . Hahha , Thanks a lot . Sebab sudi tahan dengan perangai budak kelas 2A5 yang nakal -.- . Kitaorang semua nak minta maaf kalau kitaorang semua ada buat salah . Dan nisa nak ucapkan Terima kasih kat Guru kelas 2A5 sebab sudi jadi Guru kelas kitaorang . Cikgu Johana lah Guru Kelas yang baik , comel . Tanpa cikgu kelas kitaorang huru hara . Hihi . Kitaorang dapat rasakan Cikgu johana mak yang terbaikkkkk menjaga budak kelas 2A5 yang seramai 36 kot -.- , hahha :) . Thankyou  thankyou & thankyou <3 . Iloveyouuuu Teacher's at SMKPI . Jasamu akan kami Kenang sampai bila-bila ;) .

Hah, gambar kat atas nie ibarat Cikgu Johana dengan budak kelas 2A5 . hahha . We all loveyouuu Cikgu Johana . 'Last Picture ' .

Saturday, May 14, 2011

Study , study & study again !

Ohh , tidak exam datang lagi -.-' , Haih , stress lah balik nisa nie . Dahlah masuk bab Form 1 & Form 2 . Tension nisa dibuatnya -.- . Subjek yang lain takpe . Yang nisa takutnya subjek Math . memang susahlah jawabnya kan . Nisa nak cakap Good Luck kat korang semua . Semoga dapat jawab soalan dengan Tenang okay . Hah , sebenarnya nisa tak Study lagi wootwoot , baguskan . Jadilah macam nisa nie ye . Hahha , takdelah gurau . Bila periksa nanti , nisa dapat gambarkan macam mana rupa nisa :-


Hah , macam nielah nanti bila nisa ambik Periksa . Muka stress ada , muka benggong pon ada , Hahha :) . Jangan jadi macam nie okay ;) . Hah , bila dah lama lama pikir jawapan dia , dapatlah macam nie :-


Hah , nampakkan gambar kat atas tu . Hahha :) . Boleh buat buku cerita nie . Lepas dah dapat jawapan jadinya macam nielah :-

Hah , jadi macam nie ;) . hahha . Bila dah lena tidur . Cikgu akan cakap macam nie :-

Hahha , itu jelah & then cikgu kutip kertas Exam . Wow , macam buku cerita pon ada nisa post hari nie ;) . Hahha nisa nak ucapkan sekali lagi :-

 

Wednesday, May 11, 2011

I'm gonna miss you all :'( .

Haih , semalam hari Last kitaorang practise . Hmmm , sumpah nisa akan rindu budak menari :'( . Bilalah boleh jumpa lagi korang ? Kitaorang semua budak menari satu kepala , macam adik beradik pon ada :) . Sumpahhh tadi best gila kat Auditorium tadi :D . Tapi sakit hati pon ada kat sana -.- , sebab juri tu cakap Tarian Endang tak boleh buat & then kitaorang tukarlah Tarian Sewang . Tengok tengok tadi kitaorang pergi Tarian Atnik ada yang buat Endang . Sumpahh sakit hati & lagi satu Sekolah yang buat tarian Endang tu dapat 'Persembahan Terbaik Atnik ' , Haihhh menyerap betul darah aku . Banyak sekolah tak puas hati dengan sekolah tu . Nak tahu tak diaorang cakap apa . Nie dialog dia :-


                             Cikgu sekolah lain : Kenapalah budak sekolah tu yang menang ( budak yang buat                                                                 tarian Endang ) . Kenapa bukan budak sekolah yang buat                                                                      Tarian Sewang tu yang dapat 'Persembahan Terbaik Atnik '
                                                            (budak SMKPI ).                                                                                                            
                             Budak SMKPI : Wahh ! Bangga gila :) .



Hahha , nampak tak Dialog kat atas tu ;) . Bangga gilakan bila diaorang puji Sekolah SMKPI <3 , sapa tak banggakan -.-' . Hahha . Tapi mmg tadi syok gilalah , time kitaorang buat Tarian Sewang tu ramai gila Enjoy & Happy gila . Bestttt ! Diaorang tepuk tangan banyak kali kat kitaorang & then bila MC nak umumkan 'Persembahan Terbaik Atnik ' ramai budak sekolah ingat sekolah SMKPI menang , rupa rupanya budak sekolah yang buat Tarian Endang . Hmmm , unfair kan . Cakap tarian Endang tak boleh buat . Apa daaa . Korang nak tengok kitaorang buat latihan menari semalam . Hah , nie diaa :-


Hah , gambar yang kat atas nie 
Costume Sewang <3 .



                                                                              

                                                          Hah , nielah Cikgu yang ajar
                                                          Budak SMKPI menari <3 .

If you want to know , Imissyou all Dancer :'( . Why time so fast ? Hmmm , i'm gonna miss time we all Practise at Makmal IT :( . Huaaaaaaaaaa & for Cikgu Ujang , we all want to say Thank you cause teach we all dance untill we all Match . Thanks a lot . I'm gonna miss you too Cikgu :( . Last penari SMKPI lepak kat Mamak Corner . Bagi nisa itulah kenangan yang nisa tak boleh lupakan . Nisa harap time Hari Guru kita menari kayy .                                                                                                                                                                 
               

Saturday, May 7, 2011

Happy Mother Day :) .

Happy mother dayyy ! Kepada mama saya yang bernama Mahiran . Adik nak ucapkan,Thank you sebab lahirkan hamba allah yang diberi nama Nur Nissa Amani :) . Hihi , thank you so much . Thank you again sebab jaga anak-anak mama yang Degill nie -.- . Walaupun kitaorang Degil , keras kepala , lawan cakap mama , mama tetap Bersabarkan :D . Ilove youuulah <3 . Suatu hari nanti anak anak mama semua akan balas jasa mama balik :) . Nak tengok gambar mak nisa tak ? Nie hah , bukan sinilah bawah-:



Harap maaf , Kabur :) .
Yang perempuan tu yee Mak saya .
Lelaki tu abg sedara . 
 

Friday, May 6, 2011

Ada budak lelaki kirim salam -.-' .

Okayy , tadi nisa nak pergi lab & then nisa jalan ngan Bestie nisa Pika Pilloe . Nisa ngan pika masuk lab . Bila nisa dah masuk , pika keluar . Tiba tiba ada seorang budak lelaki Form 3 kirim salam kat nisa -.- . Nisa tak jawab sebab nisa tak berminat . And lagi satu dalam hati nisa cuma ada seorang :') . Walaupun dia sakit kan hati nisa but i still Loveyouuuu <3 . 

Terima Kasih Awak :') .

Terima kasih awak sebab buat saya macam nie ;) . Jasamu amat dihargai :) . Sebelum nie bukan main lagi ILY lah IMY lah itulah ini lah . Sekarang ILY , IMY perkataan apa semua tu dah hilang dari mulut hang ! . Serious perangai hang dah berubah . Dah tak macam dulu lagi :'( . Terima kasihlah banyak banyak . Ehh ,Iloveyouulah <3 . But now Ihateeeyouuu , takdelah joke :D . I still Loveyouuu , walaupun hang buat perangai . Selama nisa sedih ramai yang tolong happykan nisa iaitu Pika , Dilla , Yani , Alizah , Shuhada & kawan nisa Haikal Dato' Syed Zulkiflie . Come on lah . Janganlah buat nisa macam nie . Kalau dah tak sayang . Takpe nisa paham -.-' . Nisa tak marah . Kalau ada yang tak puas hati ngan nisa cuba terus terang . Pleaseeeee sangat sangat ! 

Sunday, May 1, 2011

My SweetHeart ;) .

Hah ! Nampak tak Seorang Remaja Perempuan 
dekat atas nie , Comel kan . Of courselah comel .
Lawaa pulak tu <3 . Ini SweetHeart nisa ;) .
Jangan ambik tau , cuma nisa & faiz je .
Hahah , gurau jelah ;) . Ehhh , Intan
I Love You So Damn Muchlah <3 .
ILY,IMY & INY :D . I want to meet you one dayy .
Okayy Bye ;) .