Friday, May 20, 2011

Focus study !

Hello readers , hari isnin nie Exam subjek yang memeningkan kepala otak nisa . Bukan nisa sorang nisa rasa , semua orang kat dalam sekolah tu akan pening kepala -.- , hhaha :) . Hari isnin nie Exam math & sciene paper 2 kalau paper 1 takpe jugak . Ayoyo . Sciene & math don't make me stress okay ;) . Apalah cikgu nie buat jadual peperiksaan hari isnin 23 haribulan subjek yang pening kepala -.-' , hmmm , reda jelah . Hope korang semua dapat jawab dengan tenang . Hahha :) . Dekat Facebook nisa status belambak pasal Exam hari isnin nie . Hihi , nisa dah cakap bukan nisa sorang je pening kepala , diaorang semua pening -.- .Terpaksalah hari sabtu dengan ahad jarang Online , demi paper sciene & math . Nisa nak cakap Good Luck kat korang bila jawab paper hari isnin nie okay ;) . That's all , babai . Loveyouuu all readers <3 .

 

No comments:

Post a Comment