Saturday, May 14, 2011

Study , study & study again !

Ohh , tidak exam datang lagi -.-' , Haih , stress lah balik nisa nie . Dahlah masuk bab Form 1 & Form 2 . Tension nisa dibuatnya -.- . Subjek yang lain takpe . Yang nisa takutnya subjek Math . memang susahlah jawabnya kan . Nisa nak cakap Good Luck kat korang semua . Semoga dapat jawab soalan dengan Tenang okay . Hah , sebenarnya nisa tak Study lagi wootwoot , baguskan . Jadilah macam nisa nie ye . Hahha , takdelah gurau . Bila periksa nanti , nisa dapat gambarkan macam mana rupa nisa :-


Hah , macam nielah nanti bila nisa ambik Periksa . Muka stress ada , muka benggong pon ada , Hahha :) . Jangan jadi macam nie okay ;) . Hah , bila dah lama lama pikir jawapan dia , dapatlah macam nie :-


Hah , nampakkan gambar kat atas tu . Hahha :) . Boleh buat buku cerita nie . Lepas dah dapat jawapan jadinya macam nielah :-

Hah , jadi macam nie ;) . hahha . Bila dah lena tidur . Cikgu akan cakap macam nie :-

Hahha , itu jelah & then cikgu kutip kertas Exam . Wow , macam buku cerita pon ada nisa post hari nie ;) . Hahha nisa nak ucapkan sekali lagi :-

 

No comments:

Post a Comment