Saturday, June 18, 2011

KRS is the best :>

Hello readers lama nissa tak update blog . Okey hari nie nissa nak post pasal semalam yang berlaku dekat sekolah nissa . Semalam ada buat Pertandingan Kawad Kaki yang ke 10 kot -.- . Okey , KRS kadet puteri dapat Johan , Kadet putera pulak Naib Johan . Memang nak menangis time tu tapi terpaksa tahan sebab dalam barisan . Tak sangka kitaorang Johan . haihhh , berkat kitaorang berlatih bersungguh sungguh demi Cikgu KRS . Bila dah habis kitaorang bergambar dengan semua budak KRS . Nissa balik balik je rindu gilaaaaaa dekat semua Budak KRS <3 . Hmmm , nak jumpa korang semua . Nak tengok gambar semalam , nahhh .

Nampak tak gambar dekat atas tu , haha banyakkan hamper kitaorang dapat . Terbaikkkk wokk :D

Gambar yang dekat atas nie pulak , pelapis pelapis KRS . hahha , muka muka nielah yang mengharumkan nama KRS .



Okey , gambar tiga tiga yang dekat atas tu gambar senior KRS kitaorang . Thankyouuu sebab mengajar kitaorang sampai kitaorang menang. Jasa senior akan kami kenang sampai bila bila .

P/S : KRS Terbaik Wokkkkkkkkkk ! Punbolehhhhh <3 . Kbyeee :'>

Saturday, June 11, 2011

haikal cepat sembuh :'>

Hello readers hari nie nissa nak post pasal Haikal ,okey haikal masuk hospital . Nissa ada benda nak haikal tahu ,  haaa ekal pleaseeeeeeee sangat sangat kuatkan diri haikal tu , haikal boleh lawan . Nissa rindu haikal yang dulu , bila kita IM kita gurau gurau , nissa rindu gelak tawa haikal , haikal senyum . Kalau haikal nak tahu time nissa post nie air mata nissa berjurai jurai jatuh . Ya allah tolonglah sembuhkan dia cepat ya allah , kembalikanlah gelak tawa dia , senyuman dia . Nissa tahu ini dugaan . Tapi nissa harap sangat dia cepat sembuh :'> . Nanti kalau haikal dah stabil nissa dengan sys alyah melawat haikal tau . Korang yang kenal haikal semua mesti terkejut dengan berita haikal sekarang , nissa lagilah dengar berita pasal haikal nissa tak tercakap , nissa nak menangis but nissa tahan . Haikal , nissa harap sangat haikal lawan penyakit haikal tu . Kitaorang semua rindu haikal , sys alyah menangis je . Thankyouuu abg shah sebab bagitahu haikal masuk hospital . Kalau haikal nak tahu kitaorang semua still sayangkan haikal . Pleaseeeeeee cepat sembuh ye ,nissa akan selalu doakan haikal . That's all kbyeee .


P/S : Kalau haikal nak tahu nie luahan perasaan nisa dekat haikal .

Monday, June 6, 2011

Sesi perkenalan :D

Hello readers , hari nie nisa nak buat sesi perkenalan . hahah , disebabkan nisa tulis kat status nie ' sapa nak nisa update pasal dia kat blog nisa ' ramai gilaaa like . Hahha , nisa tak kisah lagi pun nisa bosan -.-. Hari nie nisa nak kenalkan kawan kawan nisa kat korang . Nak tahu sapa . Tekalah . Hahha , nanti nisa bagi gambar . Nahhh , tengoklah ;) .




Okey nisa nak cerita pasal budak pretayy kat atas nie . Nama dia aina najwa . Sedapkan nama dia nisa tahu . hahah , umur dia sama dengan nisa . Dia nie baik , lawaa , comel & hot . Kadang kadang sombong gilaaaaaaaaaaa dengan nisa -.- . haihhh , btw iloveyouuu aina <3 .




Okey yang nie pulak nama dia Izzatul ikmar . Nama dia lawaa macam tuan dia . Dia nie baik , comel , suka ceramah kat sekolah . Tapi nisa suka dengar dia marah marah orang sebab dia marah berkaitan dengan islam . Hahah , terbaikkk . Hihi , btw loveyouuu ikmar <3 .


Okey yang nie pulak Siti Nuramira . Nisa baru rapat dengan dia tahun nie . Percaya tak mesti tak percayakan . Dulu nisa langsung takpernah tegur dia . Hahah , tahun nie baru kitaorang kawan . Pelik pelik . Dia nie baik tau , lawaa . Btw , loveyouuu amira <3 .


Okey yang nie pulak nama dia Nur Sabrina Sofea . Nisa tahu nama dia sedap daripada nama nisa . Hahha , dia ni comel kot . Umur dia 13 tahun baru  . Bawah daripada nisa . Nisa anggap dia dah macam adik sendiri awww . Hahah . Btw , iloveyouuu adik <3 .


Yang nie pulak nama FB dia ika miochan . Nisa panggil dia ika . Dia nie stay dekat Johor . jauhkan nisa tahu . Teringin nak meet dengan budak nie . Umur dia sama dengan nisa . Dia nie baik , lawa , comel . Dah berpunya ye jangan ambik . hahah , ika jangan tinggalkan mummy tau . hahha , loveyouuu <3 .


Okey , nie gambar last . Nama dia terang terang ada dekat gambar tu . Hahah , kalau nak tahu dia in a reletionship dengan Nisa Amani . Hahha , jangan ambik dia daripada nisa . haha , dia nie baik , selalu ada bila nisa sedih , comel macam Teddy Bear nisa . haha , guraulah . Btw loveyouuu farra <3 .






P/S : Sorry ambik gambar tak bagitahu korang semua :D .

Sunday, June 5, 2011

Muhammad Atiq .

Hello readers , hari nie nisa nak update pasal Atiq . Okay sekarang nie sesi perkenalan ye . Haha , takdelah gurauu je . Atiq nie form 4 pandai jugakk dia nie . Untunglah . Dia nie baik . Atiq nie kawan kakak nisa . Kalau boleh semua kawan kakak nisa , nisa nak rapat . Hahah . Kalau boleh semua kawan kakak nak kenal . Hihi . Nak tengok gambar dia nahhhh .


hah , dia nielah yang nisa maksudkan dekat atas tu . Kalau sapa sapa dah kenal dia . Takpe takpe sesi perkenalan lagi pasal diri dia . hahah . That's all , kbyeeeeee :D


P/S : Sorry ambik gambar tak bagitahu hang Atiq :D .

Munif Munification .

Hello readers , hari nie nisa nak update pasal munif . Okey dia nie form 4 kawan kakak aku . Aku rapat dengan dia pun time masuk menari wakil sekolah . Dia nie bila baca novel memang tak ingat sapa sapa . Hahah , bestlah jugak dapat kenal dengan dia . Dia semua dia tahu , Haihhh sabar je . Dia nie baik bolehlah . hahha , dahlah pandai . Haihh , sabar je aku dengan kau nie . Nak tengok gambar dia , nahhhhhh .




Hah , dia nielah yang nisa maksudkan dekat atas tu . Ehh , korang nak dia . Sorry dia dah ada empunya . haha . Kbyeeee :D








P/S : Sorry ambik gambar tak bagytahu :D

Jealous with you :'>

 Hello readers , hari nie dah tiga kali nisa update . hahah , ignore it . Sekarang nie nisa nak update pasal Intan Athirah Bt Azizan , jealous kot tengok diaaaaaa . Haihh , dahlah lawaa comel pulak tu . Teringin nak jadi macam dia . Intan kenapa you lawaa sangat kenapa comel sangat . Jealous kot orang kat sini ;). hahha , dia nie baik , kelakar , hottt . Untunglah sapa dapat dia . Tapi dah berpunya tau . Jangan ambik . Hahha . Teringin kot nak meet dia . haihh entah bila pun tak tahulah . Nak tengok gambar dia nahhhhh .


Lawaa kan nisa tahu . Ehh intan you know what iloveyouuusomuchhh <3 , don't leave me alone ye :'> . Dalam hati nisa teringin jadi macam intan . Tapi i love the way i am ;) . Kbyeeeeee .

Sweet Couple :D

Okey , sekarang nie nisa nak update pasal sys aina dengan alif anas . Nisa suka tengok diaorang comel je . Hahah , nisa tahu tittle sekarang nie memang takde kena mengena dengan nisa . Tapi nie blog nisa suka hati nisa nak post pasal apakan . haha , balik pada topik . Sys aina hope sys kekal dengan alif tau . Alif jaga sys elok elok tau . hahah . Adik jealous dengan sys aina and alif korang sweet :'> . Haihhh , cair adik bila baca blog sys pasal alif hantar sys balik . Hmmmm , nak jugak macam tu . hahha . Alif jangan sakitkan hati sys aina tau . Bila nisa tenung gambar nie dua kali muka korang sama . hahah , kbyeeeee .








P/S :Sorry ambik gambar tak bagitahu :)

Iloveyouuuuuuu :'>

Hello readers hari nie nisa nak post pasal sys aina and sys kie . Hari ini nisa nak post pasal diaorang sebab diaorang selalu dengar cerita pasal nisa , diaorang carring , baik . Bila nisa ada masalah mesti diaorang dengar and then kuatkan semangat nisa . Ilovethemsomuchhhh <3 . Hanya allah dapat balas jasa budi akak . Time adik taip nie adik menangis . Adik tak tahu kenapa life adik asyik sedihhhh je :'( . Sorry kalau adik ada buat akak susah ke apa . Sebenarnya takde niat pun nak buat akak susah and risau dekat adik . Sys kie and sys aina jangan tinggalkan adik tau . Iloveyouuu and ineedyouuu forever <3 . nak tengok gambar akak duaorang nie . Nahhhh .



Okey yang atas tu sys aina yang bawah sys kie . Sorry adik ambik gambar sys tak bagitahu . Thankyouuu for everything . Hanya allah yang mampu balas jasa akak berdua . Iloveyouuu and ineedyouuu forever :'> . Kbyeeeeeee .

Friday, June 3, 2011

Sorry Haikal :'(

 Sorry haikal , semalam nisa tiba tiba takde mood . Nisa semalam bukan taknak IM dengan haikal but pasal mood nisa nie lah . Sorry sangat sangat :'( . Semalam dekat IM tu haikal pujuk pujuk nisa but nisa buat tak tahu . Bodohkan nisa , nisa tahu . Semalam apa yang nisa cakap kat haikal , haikal abaikan jangan pikir dah . Nisa takkan 'Close Acc' & nisa takkan 'berhenti online' . Okay , nisa janji dengan haikal lepas nie nisa akan buatkan haikal happy macam dulu . Hihi & lepas nie haikal ada tempat mengadu . Jangan pikir pasal semalam . Yang lepas biarkan lepas , jangan ungkit balik . Nak tengok muka dia , nahhhhhhh


Sorry ambik gambar haikal tak bagitahu haikal . Handsomekan , nisa tahu . Dia nie baik gilaaaaaaaa , hanya allah yang mampu balas budi baik haikal . Thankyouuuu pasal semalam . Nisa janji takkan buat macam tu lagi , kbyeeeeeeeee .

Hello JUNE .

Hello readers hari nie nisa nak post pasal tittle kat atas . Sorry lama tak update blog . Blog tak boleh bukak . Haha , nisa harap bulan JUNE bulan yang baik bagi semua kawan kawan nisa . Hope bulan june meng-happy kan nisa & bulan yang Bestttttt <3 . Selama cuti dua minggu nie tak pergi Holiday ? Nisa tak pergi holiday bosan gilaaaaaaaaaaaa -.- . Haihhh , semalam hari sedih nisa . Dahlah taknak pikir pasal tu . That's all , kbyeeeeeeeeeee .