Saturday, June 11, 2011

haikal cepat sembuh :'>

Hello readers hari nie nissa nak post pasal Haikal ,okey haikal masuk hospital . Nissa ada benda nak haikal tahu ,  haaa ekal pleaseeeeeeee sangat sangat kuatkan diri haikal tu , haikal boleh lawan . Nissa rindu haikal yang dulu , bila kita IM kita gurau gurau , nissa rindu gelak tawa haikal , haikal senyum . Kalau haikal nak tahu time nissa post nie air mata nissa berjurai jurai jatuh . Ya allah tolonglah sembuhkan dia cepat ya allah , kembalikanlah gelak tawa dia , senyuman dia . Nissa tahu ini dugaan . Tapi nissa harap sangat dia cepat sembuh :'> . Nanti kalau haikal dah stabil nissa dengan sys alyah melawat haikal tau . Korang yang kenal haikal semua mesti terkejut dengan berita haikal sekarang , nissa lagilah dengar berita pasal haikal nissa tak tercakap , nissa nak menangis but nissa tahan . Haikal , nissa harap sangat haikal lawan penyakit haikal tu . Kitaorang semua rindu haikal , sys alyah menangis je . Thankyouuu abg shah sebab bagitahu haikal masuk hospital . Kalau haikal nak tahu kitaorang semua still sayangkan haikal . Pleaseeeeeee cepat sembuh ye ,nissa akan selalu doakan haikal . That's all kbyeee .


P/S : Kalau haikal nak tahu nie luahan perasaan nisa dekat haikal .

No comments:

Post a Comment