Saturday, June 18, 2011

KRS is the best :>

Hello readers lama nissa tak update blog . Okey hari nie nissa nak post pasal semalam yang berlaku dekat sekolah nissa . Semalam ada buat Pertandingan Kawad Kaki yang ke 10 kot -.- . Okey , KRS kadet puteri dapat Johan , Kadet putera pulak Naib Johan . Memang nak menangis time tu tapi terpaksa tahan sebab dalam barisan . Tak sangka kitaorang Johan . haihhh , berkat kitaorang berlatih bersungguh sungguh demi Cikgu KRS . Bila dah habis kitaorang bergambar dengan semua budak KRS . Nissa balik balik je rindu gilaaaaaa dekat semua Budak KRS <3 . Hmmm , nak jumpa korang semua . Nak tengok gambar semalam , nahhh .

Nampak tak gambar dekat atas tu , haha banyakkan hamper kitaorang dapat . Terbaikkkk wokk :D

Gambar yang dekat atas nie pulak , pelapis pelapis KRS . hahha , muka muka nielah yang mengharumkan nama KRS .



Okey , gambar tiga tiga yang dekat atas tu gambar senior KRS kitaorang . Thankyouuu sebab mengajar kitaorang sampai kitaorang menang. Jasa senior akan kami kenang sampai bila bila .

P/S : KRS Terbaik Wokkkkkkkkkk ! Punbolehhhhh <3 . Kbyeee :'>

No comments:

Post a Comment