Sunday, June 5, 2011

Munif Munification .

Hello readers , hari nie nisa nak update pasal munif . Okey dia nie form 4 kawan kakak aku . Aku rapat dengan dia pun time masuk menari wakil sekolah . Dia nie bila baca novel memang tak ingat sapa sapa . Hahah , bestlah jugak dapat kenal dengan dia . Dia semua dia tahu , Haihhh sabar je . Dia nie baik bolehlah . hahha , dahlah pandai . Haihh , sabar je aku dengan kau nie . Nak tengok gambar dia , nahhhhhh .




Hah , dia nielah yang nisa maksudkan dekat atas tu . Ehh , korang nak dia . Sorry dia dah ada empunya . haha . Kbyeeee :D








P/S : Sorry ambik gambar tak bagytahu :D

No comments:

Post a Comment