Monday, June 6, 2011

Sesi perkenalan :D

Hello readers , hari nie nisa nak buat sesi perkenalan . hahah , disebabkan nisa tulis kat status nie ' sapa nak nisa update pasal dia kat blog nisa ' ramai gilaaa like . Hahha , nisa tak kisah lagi pun nisa bosan -.-. Hari nie nisa nak kenalkan kawan kawan nisa kat korang . Nak tahu sapa . Tekalah . Hahha , nanti nisa bagi gambar . Nahhh , tengoklah ;) .




Okey nisa nak cerita pasal budak pretayy kat atas nie . Nama dia aina najwa . Sedapkan nama dia nisa tahu . hahah , umur dia sama dengan nisa . Dia nie baik , lawaa , comel & hot . Kadang kadang sombong gilaaaaaaaaaaa dengan nisa -.- . haihhh , btw iloveyouuu aina <3 .




Okey yang nie pulak nama dia Izzatul ikmar . Nama dia lawaa macam tuan dia . Dia nie baik , comel , suka ceramah kat sekolah . Tapi nisa suka dengar dia marah marah orang sebab dia marah berkaitan dengan islam . Hahah , terbaikkk . Hihi , btw loveyouuu ikmar <3 .


Okey yang nie pulak Siti Nuramira . Nisa baru rapat dengan dia tahun nie . Percaya tak mesti tak percayakan . Dulu nisa langsung takpernah tegur dia . Hahah , tahun nie baru kitaorang kawan . Pelik pelik . Dia nie baik tau , lawaa . Btw , loveyouuu amira <3 .


Okey yang nie pulak nama dia Nur Sabrina Sofea . Nisa tahu nama dia sedap daripada nama nisa . Hahha , dia ni comel kot . Umur dia 13 tahun baru  . Bawah daripada nisa . Nisa anggap dia dah macam adik sendiri awww . Hahah . Btw , iloveyouuu adik <3 .


Yang nie pulak nama FB dia ika miochan . Nisa panggil dia ika . Dia nie stay dekat Johor . jauhkan nisa tahu . Teringin nak meet dengan budak nie . Umur dia sama dengan nisa . Dia nie baik , lawa , comel . Dah berpunya ye jangan ambik . hahah , ika jangan tinggalkan mummy tau . hahha , loveyouuu <3 .


Okey , nie gambar last . Nama dia terang terang ada dekat gambar tu . Hahah , kalau nak tahu dia in a reletionship dengan Nisa Amani . Hahha , jangan ambik dia daripada nisa . haha , dia nie baik , selalu ada bila nisa sedih , comel macam Teddy Bear nisa . haha , guraulah . Btw loveyouuu farra <3 .






P/S : Sorry ambik gambar tak bagitahu korang semua :D .

2 comments: