Friday, June 3, 2011

Sorry Haikal :'(

 Sorry haikal , semalam nisa tiba tiba takde mood . Nisa semalam bukan taknak IM dengan haikal but pasal mood nisa nie lah . Sorry sangat sangat :'( . Semalam dekat IM tu haikal pujuk pujuk nisa but nisa buat tak tahu . Bodohkan nisa , nisa tahu . Semalam apa yang nisa cakap kat haikal , haikal abaikan jangan pikir dah . Nisa takkan 'Close Acc' & nisa takkan 'berhenti online' . Okay , nisa janji dengan haikal lepas nie nisa akan buatkan haikal happy macam dulu . Hihi & lepas nie haikal ada tempat mengadu . Jangan pikir pasal semalam . Yang lepas biarkan lepas , jangan ungkit balik . Nak tengok muka dia , nahhhhhhh


Sorry ambik gambar haikal tak bagitahu haikal . Handsomekan , nisa tahu . Dia nie baik gilaaaaaaaa , hanya allah yang mampu balas budi baik haikal . Thankyouuuu pasal semalam . Nisa janji takkan buat macam tu lagi , kbyeeeeeeeee .

No comments:

Post a Comment