Friday, July 22, 2011

Jyeahhh ! Nissa dapat kawan baruuuu :'>

Hello readers hari nie nissa nak post pasal nissa dapat kawan baru dekat FB . Wahh suka suka ^^ . Nama dia Nurul Shaheera . Sedapkannn nama diaa . Nissa tahuuu :> . Dia nie baik , lawaa . Suka kawan dengan diaa . Umur dia sama dengan nissa . Selama nissa kenal dia nissa taktahuu dia sekolah mana --' , Grrr lupa nak tanyaa . Haha . Awak awaak titew sayang awaak tauuu . Nak tengok muka dia nahhh 




Sorry gambar dia keccccik . Heee , tulahh lawaa sangat . Pretty right this girl . Heeee . Nissa tahu dia lawakannnn ;> . Awaak awaak nissa sayang gila dekat awaak . Hope kita boleh jadi kawan yang rapat kayy , aminnn . That's all kbyeee .


P/S : Sorry ambik gambar tak bagitahuuu :>

Thursday, July 21, 2011

Qiyamulail :>

Hello readers hari nie nissa nak update pasal Qiyamulail . Okey esok sekolah nissa akan mengadakan Qiyamulail atau bak kata ustazah nissa ' Mencari Cinta Abadi' . Heee , Qiyamulail akan diadakan 2 hari 1 malam jee :> . Nissa beria-ria nak pergi tauuu . Taktahulahh kenapa dan mengapa . Lagipun kita pergi Qiyamulail nie untuk mendengar ceramah , sembahyang semua tuu . Lagipun nissa suka dengar ceramah :> . Taktahulahh kenapa . Nissa harap harap bila nissa dah dengar ceramah sembahyang semua tuu nissa akan Insaf . Amiiiin .





Thursday, July 14, 2011

Tahniah :>

Assalamualaikum . Okay hari nie nissa nak post pasal 4 orang ahli KRS pergi kenaikan pangkat . Dan 3 orang daripada 4 orang dapat Staff Sarjan yang lagi 1 dapat Sarjan . Tahniahhh korang sebab mengharumkan nama KRSPI and nama Cikgu Julie . Tahniah lagi sekali . Tahun depan taktahu sapa pulak yang dapat pergi . Korang nak tengok muka muka Staff Sarjan and Sarjan .




 Staff Sarjan : Ummi Amira ;>
 Sarjan : Hazwan :>
 Staff Sarjan : Nuratikahlaila :>
Staff Sarjan : Nor Bakhtiar :>

Tahniah yeee korang , nisa tahu korang boleh buat . Buat bakhtiar nisa doakan bakhtiar akan dapat Pangkat Pengawai Waran pulak . Haihh dah sama pangkat macam faiz lahh nampak nyaa :>

Wednesday, July 13, 2011

Iloveyouuu papa :'>

Okay nissa tahu nissa lama tak update blog . hihi , nissa dah malas sekarang . taktahu kenapaa . Okay hari nie nissa nak story pasal nissa and papa nissa . Cerita dia macam niee :- 




Me : # Baru bangun tiduur --'
Papa : Adik nanti papa belikan phone C3 untuk adik .
Me : # Wahh bangun bangun je papa dah cakap macam tuu (tengah mamai ) , Taknak C3 nak sony ericsson :> .
Papa : Okay okay cukup bulan papa belikan . 


Hihi , nampak tak dialog nissa and papa nissa dekat atas tuu . Okay nissa nak cakap nissa sayang papa ketatketat . That's all :>




Nie yang phonee nisa nak . Favourite phoneeee :>