Sunday, August 28, 2011

Selamat Menyambut Hari Raya dan Merdeka :>

Hello readers
Hari nie nisa nak post lain daripada yang lain.Nak tahu apa baca-lah tittle dekat atas tu kaay.Kalau taknak baca awak awak sila-lah tekan butang X dekat atas tu.Sapa sapa yang sudi membaca nisa nak cakap terima kasih-lah banyak banyak.Okaay,nisa nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 54.Saya nisa amani ingin memohon maaf atas salah silap nisa dekat warga Facebook blogger or sapa sapa je-lah.Kalau nisa ada terkasar bahasa or apa apa maafkan nisa,kira 0-0 laah kita yee.Lepas raya kita sambung balik.Kihkih gurau jelaah.Jangan lupa raya raya jugak kita sambut Merdeka jugak time tuu.


Haa, sekali lagi nisa nak ucap Selamat Hari Raya dan Merdeka.Jangan lupa nisa balik dari kampung nanti nisa tuntut duit raya daripada korang semuaa.Kepada sesiapa yang balik kampung hati hati dijalan raya kaay.Kalau ada buat rumah terbuka ke apa ke jemput-lah nisa.Kbyee.

LOL: Lot's Of Lovee.

Monday, August 22, 2011

Vallera's Photography my third family :>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal, awak awak baca tittle dekat atas tu titew malas nak ulang banyak kali. Okay terima kasih.Kepada sesiapa yang tak baca rajin-lah tekan butang X dekat atas tu, and sesiapa yang sudi baca or singgah blog nisa nie nisa nak cakap thankyouu and iloveyouu.Okay Vallera's is my third family.Auccch iloveyouu vallera's.Vallera's ditubuhkan pada 13 ogos 2011 baru lagi.Kihkih apa korang nak masuk vallera's dialu-alukan but president kitaorang kena tengok okay ke tak.Ahli vallera's baru 17 orang,awak awak ingat senang ke nak cari orang untuk masuk dalam group nie --'.Korang nak tahu sapa president and vise president.Okaay jeng jeng jeng :


*President:Wan muhammad khairani.
*Vise president:Zira nazira.

Okaay, yang lagi 15 orang model and photography.Korang nak tahu ke siapa model dengan photography.Okay nasib baik hari nie mood nisa baik.Model and photography:

Shazlan Fellow
Lyka Hamid
Miaa berry
Nisa amani.
Mien'z fellow
Amira's fellow
Araa williams
Rinalyn nalyn
Nurfatin hayani
Sheila shaheila
Khairol fahmi
Lysa guetta
Hilmi qusyairi
Ain sheshaa
Faz heart

Okay kalau nak tahu sapa model sapa photography nanti nanti-lah kaay. Nisa dah penat nak meng-taip nie --'.Kalau nak tahu sapa ahli ahli nie pergi search dekat facebook nama nama dekat atas tu nama facebook dioarang.Nak tengok gambar Vallera's,k naaah :

Okay tak nisa buat,kalau tak okay diaam :'>.Terima kasih.Vallera's vallera's iloveyouu my third family.Nisa tak sabar nak jumpa dengan Vallera's nanti nak buat photoshot.Okay that's all,kbyeee iloveyouu all.

Wednesday, August 17, 2011

Be strong :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal grandmother arif meninggal tengahari tadi.Kalau taknak baca sila-lah tekan butang X dekat atas tu.Okay nisa baru dapat tahu tadi yang grandmother arif meninggal.Arif nisa terkejut kot dengar nenek arif meninggal, nisa turut simpati.Nisa tahu arif takboleh lupakan nenek arif but arif kena terima hakikat yang Allah lebih sayangkan nenek arif tu kaay.Nisa baca status arif dari situ nisa tahu yang nenek arif tu arif sayang gila gila.Nisa taknak tengok arif sedih kaay.Chill kaay nisa sentiasa berdoa agar nenek arif ditempatkan dalam golongan orang yang beriman,Amin.


Kalau arif nak tahu,nisa bila dengar yang nenek arif meninggal nisa rasa macam takde mood tiba tiba and rasa tak sedap hati.And air mata nisa tiba tiba nak menggalir.Nisa harap esok arif buat Trial PMR elok elok kaay,jangan terlampau fikirkan sangat benda yang dah lepas.Nanti arif ada migrain.And last sekali semoga dapat jawab PMR dengan tenang esok.Kbyee :'>.


LOL : Lot's Of lovee.

Sunday, August 14, 2011

Thankyouu Fatin Hayani :'>

Hello readers
Hari nie nisa ada benda nak story dekat korang.Kalau taknak baca macam biasa silalah tekan butang X dekat atas tu,kalau baca nisa nak cakap terima kasih :'>.Okay tadi fatin IM nisa and then dia tanya kenapa status nisa semua sedih sedih.Lepas tu nisa ceritalah dekat dia.Cause dia dengan Arif rapat since umur fatin 5 tahun lagi.And then dia suruh nisa tanya dekat dia macam macam pasal Arif nisa pun tanyalah.Semua dia jawab,alahai baiknya dia tuu.Terima ksih ye fatin sebab jawab soalan nisa tadi.

Nisa terkejut bila fatin cakap arif kuat touching.Alahaai,btw serious fatin baik,comel,lawaa suka bila dapat kenal dengan budak niee.Walaupun dia nie muda setahun dari nisa but nisa tak kisah kalau fatin nak panggil nisa akak or nama je.Lagi sekali nisa nak cakap Terima kasih.Bila fatin cakap yang Arif nie jenis melayan perempuan but bila dia dah dapat seseorang,seorang tu jelah dia pegang.Terus nisa ada mood.Iloveyouuu budak :>

LOL :  Lot's Of Lovee.

Yesterdaay :<.

Hello readers
Hari nie nak story something dekat korang,kalau taknak baca rajin rajinlah tangan awak tu menekan butang X dekat atas tu.Kalau rajin nisa nak cakap terima kasih.Okay semalam nisa dengan budak budak KRSPI pergi berbuka puasa dekat rumah Cikgu Julie,memang kenyang gilalaah cause banyak makanan.Hmmp,semalam dah habis berbuka solat mahgrib lepas dah solat mahgrib kitaorang semua lepak lepak,gelak gelak.Lepas dah puas mengelak semua tuu solat isyak.Dah solat isyak makan makan tengok tv.But nisa seorang je takde mood.Ramai akak akak senior and kawan kawan nisa yang sama baya pun tanya 'kenapa dengan nisa,takde mood ke' diaorang tanya macam tuu,but nisa cakap 'takde apa' cause nisa taknak susahkan diaorang nak pujuk pujuk nisa semua tuu.Awak tahu tak saya takde mood sebab awak Capital A.Semalam nisa dengan kawan nisa Aini lepak dekat luar rumah cikgu,nisa nak menangis cerita semua pasal Capital A dekat Aini.Thankyouu aini cause memahami aku.


Hmp,bila nisa tengok gambar dia je nisa nak nangis,cause imissyouu and Capital A dah berubaah :'<.Imissyouu a olden.Pleasee,kalau nak tengok nisa happy tolong berubah boleh? Lepas nie kalau takde khabar apa apa pasal nie ke apa ke,faham faham jelaah.Kalau nisa tak tegur Capital A nisa terpaksa cause kalau nisa tegur Capital A dulu nanti orang cakap nisa gedik.Kalau perasaan suka Capital A dekat nisa dah takde please bagitahu nisa cause nisa taknak orang cakap nisa nie 'Syok Sendiri'.Kalau Capital A nak tahu time nisa tulis nie nisa menangis.Kbyee :<


LOL :  Lot's Of Lovee.

Saturday, August 13, 2011

I'm happy when i met him :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak post something.Kalau taknak baca silalah tekat butang X dekat atas tu :'>.K kepada sesiapa yang baca blog nie nisa nak cakap Terima kasih.Okaay tadi pergi bazaar and then nampak dia main fixie.Mula mula memang takde mood kot,bila tengok muka dia tiba tiba mood ada.Tadi nisa lepak dengan kawan nisa and then dia naik fixie dengan kawan dia,dia bawak depan nisa and dia senyum dekat nisa,nisa pun senyum dekat dia balik.Okaay gentle Capital A senyum comeel,sukasuka.Tadi baru nak jumpa dengan dia tapi segan cause kawan kawan dia ramai .And nisa pun jalan jalan dekat Bazaar,lepas dah jalan jalan dekat bazaar nisa duduk dekat taman MPAJ pulaak.Nisa nampak dia buat trick fixie,entah betul ke tak apa yang nisa cakap tuu.And then nisa nampak awak jatuh,atoo kesiannyaa nisa baru nak tolong but seganlah nak pergi sana.And then bila awak jatuh awak duduk kejap dalam beberapa minit awak buat balik benda sama.Tiba tiba nisa cakap dekat kawan nisa tak serik serik ke dia niee.Nisa taknak Capital A jatuh lagi kaay.Baik tak nisaa --'.Kalau boleh esok kita jumpa kaaay :'>




LOL :  Lot's Of Lovee.

Friday, August 12, 2011

Hmp, terima kasih sebab berubah

Hello readers
Hari nie nisa nak story sikit,sorry kalau post hari nie membosankan or what.Cause memang takde mood kot.Hmp,okay semalam nisa chat dengan dia and then nisa jujur dengan dia nisa cakap perangai dia dah berubah tak macam duluu :'<.Awak kenapa awak berubah?Kalau dah tak sukakan nisa or what please be honestly with me.Kalau nak tahu nisa dah 3 hari nisa sedih,sorry dekat kawan kawan nisa semua cause tak layan korang :<.Semalam nisa off guna lappy and on balik guna phone.Nisa baca wall dia and semalam birthday dia,ramailah perempuan tulis dekat wall diaa,ada yang i you ada yang letak lovelaah. #k nisa jealous --'.


Kalau lepas nie nisa mungkin takkan tegur semua orang kot.Termasuklah awak.Sorry kalau IM awak saya tak balas ke apa yeee.Kadang kadang kalau saya bosan saya balas IM awak :'>.But 2 je nisa mintak dekat arif please be honestly and kalau ada perempuan lain please leave me alone :<.Kbyee.


LOL : Lot's Of Lovee.

Wednesday, August 10, 2011

What mean's of RAWR?

Hello readers
Hari nie nisa nak kongsikan dekat awak awak semua maksud RAWR! Grrr,okay okay rawr it's mean's iloveyouu in dinosaur.Ngeee,taktahulaah betul ke tak maksud tuu --' .Kihkih.Kalau nisa cakap rawr that's mean Iloveyouu.Okay semalam hari yang paling bessst gilaaa :'>.Terserempak lagi dengan dia dekat Bazar MPAJ.Alahaai,k taknak cerita panjang panjang dah lari topik dah niee ;>.




Hikhok,gambar nisa macam dinosaurkaan? Tipulah tu kalau gambar nisa macam dinosaur --' .Saya tahu saya tak secomel awak awak diluar sanaa.But saya peduli apa cause saya bangga dengan diri sayaa.Kbyeee :'>


LOL : Lot's Of Lovee.

Arif Safuan ;>

Hello readers
Hari nie nisa nak cakap pasal seorang lelaki.Kihkih,okaay nama dia Arif Safuan.Dia nie sama sekolah dengan nisaa,but dia tua sikit.Ngeee.dia nie nisa baru kenal tahun niee.Awak awak baik,carring,lawaak,pandai main gitaar,ada fixiee and handsome #kbyeee.Nisa happy dapat kenal dengan arif.For your PMR good luck kaay.Jumaat nie birthday arif right,dah tuaa dah.Hikhik.


Haa,nampak tak gambar dia dekat atas.kawan kawan nisa semua cakap arif comeel.Ngee,kembang tak?Dia nie dekat sekolah ramai peminat.Arif this is my Fav photoo ;>.Sukasuka.Awak nak dia kee,grrr tanya dia duluu?Kihkih,iloveyouu,imissyouu and ineedyouu.Kbyeee.


LOL : Lot's Of Loveee.



Loveyouu sys Eisyaa Yusoff :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak cakap pasal, awak awak retikan baca tittle saya dekat atas tuu.Kalau taknak baca sila tekan button X dekat atas tuu,sapa sapa yang baca nisa nak cakap terima kasiiih :'>.Okaay sys eisyaa nie baik,comeel,carring and faham perasaan nisaaa.Atoo,akak akak sweetlaaah sukalah titew.Kepada jejaka jejaka yang diluaar sana harap maaf yee kalau awak nak mintak couple dengan sys niee cause dia dah Taken by Amsyar Rusydi.Kihkih,so takpayah nak menggatal ye awak awak sekalian.


Comeel tak sys niee? comelkan.Kihkih sys adik suka bila dapat kenal dengan sys.Happy gilaaa :'>.Iloveyouu,imissyouu and ineedyouu forever :>.Adik harap sys takkan tinggalkan adik taau.One day we meet kaay.


LOL : Lot's Of Lovee.

Tuesday, August 9, 2011

Budak kecik ;>

Hello readers
Hari nie nisa nak cerita pasal, awak awak bacalah sendiri tittle dekat atas tuu nisa malas nak ulang lagi :'>.K,terima kasih.Kalau taknak baca sila tekan button X dekat atas tuu.Okaay,hari nie nisa nak cakap pasal 'Budak Kecik' atau nama diaa Hazreen hussin :>.Adik adik,akak suka dapat kenal dengan adiiik.Happy gilaa koot.Adik nie comeel,baik,faham perasaan akak.K,akak sukaaa.Btw,jaga elok elok Capital I kau tu adiiik oooi.Karang tak pasal pasal ada orang kebas ;>.Haha #k guraau.


Adik,akak sayang kau gila gilaa tau.Adik pegang rahsia akak kaan.Jangan bongkarkan taau.Janji :>.Kalau tak bongkarkan iloveyouuu,muaah pipi kanan muaah pipi kiri and muaah pipi kanan balik :* .


LOL : Lot's Of Lovee.

Monday, August 8, 2011

OMG can i have my own Fixieee?

Hello readers
hari nie nisa nak story pasal tittle dekat atas tulah awak sekalian ooi.Kalau taknak baca sila tekan buton X dekat atas tuu,k terima kasih.Sapa yang sudi membaca nisa nak cakap terima kasihlaah banyak banyak yee.Okaay,papa papa adik nak fixie boleh?Grrr,adik geram tengok diaorang semua ada fixie.Kalau ada fixie nak jalan jalan dengan budak kecik kesayangan nisa iaitu Hazreen Hussin.Adik adik doakan semoga akak dapat fixie kee,muehehe :> .Kihkih,kalau akak dah ada fixie boleh jalan jalan dengan adik and dengan adalaah takboleh bagitahuu.


Ngeee,nisa nak fixie warna macam niee.Harap maklum gambar fixie nie ambik dekat Google jeee.Harap maklumlaah saya nie mana ada fixie sendiriii but can i have oneee,pleaseeee :'>


LOL : Lot's Of Lovee.

Sunday, August 7, 2011

Lalala terserempak lagii :>

Hello readers
Hari nie nisa nak kongsikan pasal cerita taaaadi :>.K, tadi nisa,alizah,adik nisa and aton pergi bazar dekat Padang MPAJ,and then nisa terserempak dengan ehem ehem.Heee,suka suka.Dia dengan geng geng dia nak fixie ramai ramai.K, untunglahh ada fixiie.Mama adik nak fixie satuuu.Boleh jalan jalan.Haha,bila terserempak dengan diaa masing masing tak teguur puun.Yelaah dia sibuk dengan fixie diaa.And then adalaah duaorang perempuan nie datang dekat diaa,perempuan tu budak fixie jugaak.Diaorang pun cakap cakap #k nisa jealouss.Terima kasih sebab buat nisa jealouss yee :'>.And then nisa nak balik dia pun entah hilang kemana entaah --'.And then dalam perjalanan balik terserempak lagi dengan diaa,alahaai hari nie dah tiga kali koot terserempak dengan diaa #k sukaa :>.Awaak awaak,tadi awaak handsomee kbyeee.


Hahah,and then tadi dia pakai baju warna kelabu nisa pakai baju warna hitaam.Ehh colour nak lebih kurang samalaah.Kihkih,kita nie selalu sama jekaan bak kata diaa 'ada jodohlahh tuu'.Alahaai gediknyaa ;>.Esok dah start sekolah mesti tak dapat jumpaa diaa,hmm :'<.


LOL : Lot's Of Lovee.

Saturday, August 6, 2011

Buka Puasa dekat luaar :>

Hello readers
Hari nie nisa nak post pasal semalam pergi buka puasa dekat luar.K, semalam dalam pukul 2 lebih nisa pergi bincang dengan akak akak KRS pasal buka puasa ramai ramai.And then dalam pukul 5 lebih macam tuu kitaorang semua balik rumah masing masing.Bila nisa balik rumah tercunggap cunggap nisa cause penat gilaaa.Sampai sampai rumah je dah kena siap pergi buka puasa dekat luar.Grrr, penatnyaa --'.Dah sampai Sungei Wang kitaorang pun jalan jalan jaap,sebelum nak tunggu pukul 7 kaan.Okaaay dah pukul 7 family nisa semua masuk Jonny.Bila nisa masuk masuk jonny je semua menunjuk Ipad,alahaai bangga dengan ipad awaak yee.Bila azan je semua taktahuu,macam orang bodoh je --'.




LOL : Lot's Of Lovee.

Friday, August 5, 2011

Thankyouu cause want to be my friend :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak story sikit kalau taknak baca silalah tekan butang X dekat atas tuu.Okaay,hari nie nisa nak cerita pasal nisa dapat kawan baru dekat MukaBuku :>. Okay nisa sukaaa.Dia nie lawaa,comeel,baik,tembam semualah ada dekat diaa.Heee,nama dia sama dengan nisa but lain sikit.Nak tahu nama diaa,k nama dia ialah Nisa Nur Najihah,samakan.Hahah.Kalau nisa chat dengan dia or komen komen mesti panggil najihah or saya awak.Kalau nak panggil nisa sama pulak namakan.


K comeel right #jealous disini --'.Tengok gambar dekat atas tuu siap ada patung Domo lagi but kecik je comel like she :> .Awak awak,ilikee be your friend and idon't wanna lost youu.143 iloveyouu :'>


LOL : Lot's Of Lovee.

Thursday, August 4, 2011

Lalala sukaaaa :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal semalam.K semalam nisa bosan,nisa main mesej dengan diaa :> ,bessst gilaaa.Masing masing lepaskan rinduu #takpayah nak sweet sangat --'.Nisa main mesej dengan diaa pukul 9 lebih sampai nak dekat pukul 11 lebih.But tak lama pun main mesej cause dia tidur awaal.Hee,kenapalah awal sangat awak tidur.But it's okaay nisa pahaaam.Malam nie kita main mesej puas puas k.Nisa tanya dia kenapa dia tak online dia cakap internet dia probleem,kihkih kesian awaak.Mesti bosan kaan ;>.Haha,kita dah lama tak main mesej sebab masing masing takde kredit.Semalam nisa topupkan awak sekali right and then kita main main meseeej.Heee,suka nisa taau :'>.

Kihkih,nisa tahu gambar dekat atas takde kena mengena,so buat taktahu je k.Nisa harap malam nie kita dapat main mesej lama lama k.Haha #guraaau.Lalala,kbyeee :>.

LOL : Lot's Of  Lovee.

Wednesday, August 3, 2011

LOL:Lot's Of lovee.

Hello readers
Hari nie saya nak story somethinglah awaak.Kalau taknak baca sila tekan X okaay kalau sudi membaca saya ucapkan terima kasihh.K,semalam saya dah post something and hari nie ada lagi.Sebelum nak tiduur saya dengar lagu Akim,janji and then saya teringatkan awaak,tiba tiba mata saya mengalirkan air mata.Nak tahu sebab apa,sebab saya takut kehilangan awak and takut awak berubah,hmm.Selama bulan puasa nie kita jarang jumpa sebab penatkann --' .It's okaay.Kalau sebelum puasa awak mesti merayap and then kita selalu ter-serempak,kihkih miss that timee :'> .Masa ter-serempak tuu kita segan segan rightt,haha.Semalam saya mimpi pasal awaak,but tak boleh bagitahu pasal apa.Secret k.




k,saya harap awaak baca blog saya and pleaseee baca apa yang saya tulis dekat atas tuu.I don't wanna lost youu :'/ .Can you be my supermaaan? Lol:Lot's of loveee.k,saya harap awak faham apa yang saya tulis dekat atas tuu.Kbyeee :'>


LOL:Lot's Of Lovee.

3i.Iloveyouu,ineedyouu and imissyouuu :'>

Hello readers,
Hari nie nisa nak post pasal 3i. Awaak awaak titew nak cakap iloveyouu,ineedyouu and imissyouu so badly :'< . Kihkih,awaak awaak saya nak cakap tadi saya ter-nampak awak time balik sekolah,k saya tahu awak baru potong rambut,seriously awak comeel.Saya taktipuuu.Then masa tu saya naik kelas lambat saya puun ter-serempak dengan awak,awak duduk depan bilik penerbitan,awak pandang kita,kita pandang awak but time tuu serious saya segan gilaaa --' . Haha.Sebelum saya nak naik kelas saya pandang awak and then time tu awak pandang pandang saya.Saya senyum dekat awak sebelum saya naik tangga and then awak senyum dekat saya balik.Time saya naik tangga saya happy gila sebab awak balas senyuman sayaa :'>. K terima kasih.




Saya harap awak takkan berubah :'> . Kalau ada jodoh kita jumpa lagi dekat sekolah # k ayat taknak kalah --' . Nanti birthday awak saya belikan something but rahsia takboleh bagitahu.


LOL:Lot's Of Loveee :'>