Wednesday, August 17, 2011

Be strong :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal grandmother arif meninggal tengahari tadi.Kalau taknak baca sila-lah tekan butang X dekat atas tu.Okay nisa baru dapat tahu tadi yang grandmother arif meninggal.Arif nisa terkejut kot dengar nenek arif meninggal, nisa turut simpati.Nisa tahu arif takboleh lupakan nenek arif but arif kena terima hakikat yang Allah lebih sayangkan nenek arif tu kaay.Nisa baca status arif dari situ nisa tahu yang nenek arif tu arif sayang gila gila.Nisa taknak tengok arif sedih kaay.Chill kaay nisa sentiasa berdoa agar nenek arif ditempatkan dalam golongan orang yang beriman,Amin.


Kalau arif nak tahu,nisa bila dengar yang nenek arif meninggal nisa rasa macam takde mood tiba tiba and rasa tak sedap hati.And air mata nisa tiba tiba nak menggalir.Nisa harap esok arif buat Trial PMR elok elok kaay,jangan terlampau fikirkan sangat benda yang dah lepas.Nanti arif ada migrain.And last sekali semoga dapat jawab PMR dengan tenang esok.Kbyee :'>.


LOL : Lot's Of lovee.

No comments:

Post a Comment