Friday, August 12, 2011

Hmp, terima kasih sebab berubah

Hello readers
Hari nie nisa nak story sikit,sorry kalau post hari nie membosankan or what.Cause memang takde mood kot.Hmp,okay semalam nisa chat dengan dia and then nisa jujur dengan dia nisa cakap perangai dia dah berubah tak macam duluu :'<.Awak kenapa awak berubah?Kalau dah tak sukakan nisa or what please be honestly with me.Kalau nak tahu nisa dah 3 hari nisa sedih,sorry dekat kawan kawan nisa semua cause tak layan korang :<.Semalam nisa off guna lappy and on balik guna phone.Nisa baca wall dia and semalam birthday dia,ramailah perempuan tulis dekat wall diaa,ada yang i you ada yang letak lovelaah. #k nisa jealous --'.


Kalau lepas nie nisa mungkin takkan tegur semua orang kot.Termasuklah awak.Sorry kalau IM awak saya tak balas ke apa yeee.Kadang kadang kalau saya bosan saya balas IM awak :'>.But 2 je nisa mintak dekat arif please be honestly and kalau ada perempuan lain please leave me alone :<.Kbyee.


LOL : Lot's Of Lovee.

No comments:

Post a Comment