Saturday, August 13, 2011

I'm happy when i met him :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak post something.Kalau taknak baca silalah tekat butang X dekat atas tu :'>.K kepada sesiapa yang baca blog nie nisa nak cakap Terima kasih.Okaay tadi pergi bazaar and then nampak dia main fixie.Mula mula memang takde mood kot,bila tengok muka dia tiba tiba mood ada.Tadi nisa lepak dengan kawan nisa and then dia naik fixie dengan kawan dia,dia bawak depan nisa and dia senyum dekat nisa,nisa pun senyum dekat dia balik.Okaay gentle Capital A senyum comeel,sukasuka.Tadi baru nak jumpa dengan dia tapi segan cause kawan kawan dia ramai .And nisa pun jalan jalan dekat Bazaar,lepas dah jalan jalan dekat bazaar nisa duduk dekat taman MPAJ pulaak.Nisa nampak dia buat trick fixie,entah betul ke tak apa yang nisa cakap tuu.And then nisa nampak awak jatuh,atoo kesiannyaa nisa baru nak tolong but seganlah nak pergi sana.And then bila awak jatuh awak duduk kejap dalam beberapa minit awak buat balik benda sama.Tiba tiba nisa cakap dekat kawan nisa tak serik serik ke dia niee.Nisa taknak Capital A jatuh lagi kaay.Baik tak nisaa --'.Kalau boleh esok kita jumpa kaaay :'>




LOL :  Lot's Of Lovee.

No comments:

Post a Comment