Thursday, August 4, 2011

Lalala sukaaaa :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal semalam.K semalam nisa bosan,nisa main mesej dengan diaa :> ,bessst gilaaa.Masing masing lepaskan rinduu #takpayah nak sweet sangat --'.Nisa main mesej dengan diaa pukul 9 lebih sampai nak dekat pukul 11 lebih.But tak lama pun main mesej cause dia tidur awaal.Hee,kenapalah awal sangat awak tidur.But it's okaay nisa pahaaam.Malam nie kita main mesej puas puas k.Nisa tanya dia kenapa dia tak online dia cakap internet dia probleem,kihkih kesian awaak.Mesti bosan kaan ;>.Haha,kita dah lama tak main mesej sebab masing masing takde kredit.Semalam nisa topupkan awak sekali right and then kita main main meseeej.Heee,suka nisa taau :'>.

Kihkih,nisa tahu gambar dekat atas takde kena mengena,so buat taktahu je k.Nisa harap malam nie kita dapat main mesej lama lama k.Haha #guraaau.Lalala,kbyeee :>.

LOL : Lot's Of  Lovee.

No comments:

Post a Comment