Sunday, August 14, 2011

Thankyouu Fatin Hayani :'>

Hello readers
Hari nie nisa ada benda nak story dekat korang.Kalau taknak baca macam biasa silalah tekan butang X dekat atas tu,kalau baca nisa nak cakap terima kasih :'>.Okay tadi fatin IM nisa and then dia tanya kenapa status nisa semua sedih sedih.Lepas tu nisa ceritalah dekat dia.Cause dia dengan Arif rapat since umur fatin 5 tahun lagi.And then dia suruh nisa tanya dekat dia macam macam pasal Arif nisa pun tanyalah.Semua dia jawab,alahai baiknya dia tuu.Terima ksih ye fatin sebab jawab soalan nisa tadi.

Nisa terkejut bila fatin cakap arif kuat touching.Alahaai,btw serious fatin baik,comel,lawaa suka bila dapat kenal dengan budak niee.Walaupun dia nie muda setahun dari nisa but nisa tak kisah kalau fatin nak panggil nisa akak or nama je.Lagi sekali nisa nak cakap Terima kasih.Bila fatin cakap yang Arif nie jenis melayan perempuan but bila dia dah dapat seseorang,seorang tu jelah dia pegang.Terus nisa ada mood.Iloveyouuu budak :>

LOL :  Lot's Of Lovee.

No comments:

Post a Comment