Monday, August 22, 2011

Vallera's Photography my third family :>

Hello readers
Hari nie nisa nak story pasal, awak awak baca tittle dekat atas tu titew malas nak ulang banyak kali. Okay terima kasih.Kepada sesiapa yang tak baca rajin-lah tekan butang X dekat atas tu, and sesiapa yang sudi baca or singgah blog nisa nie nisa nak cakap thankyouu and iloveyouu.Okay Vallera's is my third family.Auccch iloveyouu vallera's.Vallera's ditubuhkan pada 13 ogos 2011 baru lagi.Kihkih apa korang nak masuk vallera's dialu-alukan but president kitaorang kena tengok okay ke tak.Ahli vallera's baru 17 orang,awak awak ingat senang ke nak cari orang untuk masuk dalam group nie --'.Korang nak tahu sapa president and vise president.Okaay jeng jeng jeng :


*President:Wan muhammad khairani.
*Vise president:Zira nazira.

Okaay, yang lagi 15 orang model and photography.Korang nak tahu ke siapa model dengan photography.Okay nasib baik hari nie mood nisa baik.Model and photography:

Shazlan Fellow
Lyka Hamid
Miaa berry
Nisa amani.
Mien'z fellow
Amira's fellow
Araa williams
Rinalyn nalyn
Nurfatin hayani
Sheila shaheila
Khairol fahmi
Lysa guetta
Hilmi qusyairi
Ain sheshaa
Faz heart

Okay kalau nak tahu sapa model sapa photography nanti nanti-lah kaay. Nisa dah penat nak meng-taip nie --'.Kalau nak tahu sapa ahli ahli nie pergi search dekat facebook nama nama dekat atas tu nama facebook dioarang.Nak tengok gambar Vallera's,k naaah :

Okay tak nisa buat,kalau tak okay diaam :'>.Terima kasih.Vallera's vallera's iloveyouu my third family.Nisa tak sabar nak jumpa dengan Vallera's nanti nak buat photoshot.Okay that's all,kbyeee iloveyouu all.

No comments:

Post a Comment