Sunday, August 14, 2011

Yesterdaay :<.

Hello readers
Hari nie nak story something dekat korang,kalau taknak baca rajin rajinlah tangan awak tu menekan butang X dekat atas tu.Kalau rajin nisa nak cakap terima kasih.Okay semalam nisa dengan budak budak KRSPI pergi berbuka puasa dekat rumah Cikgu Julie,memang kenyang gilalaah cause banyak makanan.Hmmp,semalam dah habis berbuka solat mahgrib lepas dah solat mahgrib kitaorang semua lepak lepak,gelak gelak.Lepas dah puas mengelak semua tuu solat isyak.Dah solat isyak makan makan tengok tv.But nisa seorang je takde mood.Ramai akak akak senior and kawan kawan nisa yang sama baya pun tanya 'kenapa dengan nisa,takde mood ke' diaorang tanya macam tuu,but nisa cakap 'takde apa' cause nisa taknak susahkan diaorang nak pujuk pujuk nisa semua tuu.Awak tahu tak saya takde mood sebab awak Capital A.Semalam nisa dengan kawan nisa Aini lepak dekat luar rumah cikgu,nisa nak menangis cerita semua pasal Capital A dekat Aini.Thankyouu aini cause memahami aku.


Hmp,bila nisa tengok gambar dia je nisa nak nangis,cause imissyouu and Capital A dah berubaah :'<.Imissyouu a olden.Pleasee,kalau nak tengok nisa happy tolong berubah boleh? Lepas nie kalau takde khabar apa apa pasal nie ke apa ke,faham faham jelaah.Kalau nisa tak tegur Capital A nisa terpaksa cause kalau nisa tegur Capital A dulu nanti orang cakap nisa gedik.Kalau perasaan suka Capital A dekat nisa dah takde please bagitahu nisa cause nisa taknak orang cakap nisa nie 'Syok Sendiri'.Kalau Capital A nak tahu time nisa tulis nie nisa menangis.Kbyee :<


LOL :  Lot's Of Lovee.

No comments:

Post a Comment