Sunday, September 25, 2011

Happy Anniversary 1 month :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak post lain daripada yang lain.Okaay pada 25/9 iaitu hari Ahad adalah Anniversary 1 month nisa dengan Arif Safuan.Okaay selama sebulan kitaorang together aceeh ayat lempang karang.Kaay sambung balik sepanjang kitaorang bersama sebulan takpernah gaduh lagi.Percaya taak?HAHA, tapi kalau bab bab touching tu nisa ada-lah banyak kali.Ngee adat-lah tukan perempuan touching dengan boyfie dia.Okaay, kepada: Arif Safuan Bin Razali nisa nak mintak maaf kalau nisa ada buat salah silap dengan arif,hope kita dapat kekal lama kaay, Amin :>.Okaay, selama kita sebulan nisa dah tahu perangai Arif macam mana.Okaay Arif nie jenis manja nak sweet sweet dengan girlpreen dia,baik, suka bergurau, gedik banyak lagi-lah.Arif ada cakap dengan nisa kan yang Arif bila dengan nisa happy gilaa, kaay terima kasih.Selama nisa dengan dia nisa happy gilaa and bila nisa dengan dia nisa rajin buat kerja sekolah, belajar semua tuu.And masa birthday nisa dia hadiahkan nisa gelang, alolo sho-sweet.Kalau nak tahu pergi mana mana nisa mesti pakai gelang tu.Kalau dekat sekolah nisa bawak gelang tuu.Mama nisa ada cakap 'Gelang nisa macam bunyi loceng kucing nisa' HAHA kelakar pulak time tuu.Okay okay btw last word ido iloveyouu forever and ever. KBYE.


Muehehe,nisa tahu tak se-sweet macam korang semua kan kan kan.But i don't care.Ngee Arif Safuan iloveyouu and never let you go.Happy Anniversary 1 month awaak :].


Arif Safuan+Nisa Amani :]

Monday, September 19, 2011

Omgee i got new friend :']

#Hazirah fatin :>

Hello readers
Okaay nampak tak budak yang comel gilaa dari nisa.Haa mesti korang nampak punya nak nak boypreen boypreen yang baca blog nie mesti terbulat terus mata korang.Haha gurau gurau.Okaay dia nie comel, lawa, baik banyak lagi-lah. Awak awak kita tak sangka awak tegur kitaa. Yelaah awak-kan hot.Okaay kita teringin nak meet kawan kawan nisa dekat dalam facebook tuu.Tengok tengok hazirah cakap hazirah nak datang rumah nisa, kaay nisa happy gilaa :'] .Tapi bukan openhouse tau.If hazirah nak tahu nisa teringin nak meet hazirah taau.Okaay loveyouu,KBYE :].

LOL: Lot's Of Lovee.

kawan Baru :>

#Ila Stila Yaw :>

Hello readers
Nampak tak budak comel dekat atas tuu. Of course-lah korang nampak kan kan kan. Sebab dia comel right.Okaay mesti korang pelikkan kenapa nisa tibatiba post pasal budak comel nie.Awak awak suka hati-lah nak post pasal sapa punkaan.Okaay Ila tulis pasal nisa dekat blog dia so nisa balas balik dengan nisa post pasal dia dekat blog nisa.Apa-laah ila niee kelakar post dekat blog Ila yang nisa nie comel lawa hot semua tuu. takdelaah semua tuu tipuu. Okaay nisa memang tak suka memilih kawan tau. Suatu hari nanti kita keluar sama sama kaay.Iloveyouu new friend.Ila nak jadi kawan nisa sampai bila bila pun boleh. Nisa tak kisah. last word iloveyouu. Btw dia dah berpunya taau, jangan nak menggedik.KBYE :].

LOL:Lot's Of Lovee

Wednesday, September 14, 2011

Missyouu, boleh tak nak nangis. KBYE.

Hello readers
Hari nie nak post something yang menyedihkan.Okay kalau nak tahu cerita dia rajin rajin-lah baca entry yang tak seberapa nie. Okaay kitaorang seharian tak jumpa seharian tak mesej seharian tak call.Nisa rinduu gila dengan dia,tapi nisa taktahu-lah dia rindu nisa ke tak.Serious semalaman takde mood semalaman nangis.Gentle rindu Arif gila gila.Hmp kenapa Arif tak call nisa? Tahu-lah orang tu dah tak sayang dengan kita.Nisa dah agak lelaki memang cepat berubah dengan perempuan.Arif nisa rindu kita yang dulu.Nisa ingat lagi kalau kita pergi mana mana mesti terpakai baju sama.Okaay miss that time.Betul cakap diaorang semua nisa takboleh nangis sebab lelaki,but yang nisa nangis tu bukan lelaki biasa tapi boyfie nisa apa salah-nya.Nisa tahu kebelakangan nie tak okay pun kita punya reletionship right.Pleasee kita jadi macam dulu boleh :<.Hari sabtu nie ramai ajak nisa and arif keluar.Emir,aiman,hani,hazreen and wawan.But nisa paham Arif nak PMR dah.Nisa taknak kacau arif pun.Hari sabtu nie nisa tak jadi keluar cause Arif takde. Mungkin hari ahad nie last kita keluar or hari khamis last kita jumpa.Cause untuk kebaikan arif jugak.Hmp nisa bukan nak larikan diri or what dari Arif.Sorry lepas nie nisa takkan text dengan arif or call arif,atau sampai bila bila kot.Nisa taktahu kenapa tibatiba nisa macam nie.Sorry again,KBYE takde mood ><.




LOL:Lot's Of Lovee

Tuesday, September 6, 2011

Thankyouu cause buat nisa happy :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak cakap pasal birthday nisa, ngee birthday nisa hari isnin but hari ahad nisa keluar dengan arif safuan,wan muhammad khairani,miaa berry,aryan nasir,alyh bkr,kaireen yeen,emir iskandar,paan baan faan,hazreen hussein and adik nisa. Awak awak nisa happy bila keluar dengan korang semuaa. Okaay korang nak tahu aktiviti apa yang kitaorang buat time keluar masa tu :


1. Jalan jalan.
2. Main Bowling.
3. Pergi MCD.
4. Tengok wayang.


Okaay, seriously nisa enjoy gila time tu. Korang terima kasih sangat sangat cause buat nisa happy :'>. Okaay bagi nisa yang buat-kan nisa paling suka time otw nak pergi mcd, arif panggil nisa and then dia suruh hulurkan tangan, nisa pun hulur-lah and dia cakap Happy Birthday dia pakai-kan nisa gelang, awak sho-sweet tahu tak time tu, sukasuka. Okaay nisa memang suka sangat gelang tu, comel koot. Kawan kawan i cakap gelang tu comel je. Pandai you pilih-kan. Dia cakap dia bagi gelang tanda dia sayang nisa. Aloo comel-nyaa. Btw thankyouu jugak dekat, wan muammad khairani, miaa berry and hazreen hussein sebab bagi hadiah dekat nisa. Loveyouu all. Kbyee.

LOL: Lot's Of lovee.