Sunday, September 25, 2011

Happy Anniversary 1 month :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak post lain daripada yang lain.Okaay pada 25/9 iaitu hari Ahad adalah Anniversary 1 month nisa dengan Arif Safuan.Okaay selama sebulan kitaorang together aceeh ayat lempang karang.Kaay sambung balik sepanjang kitaorang bersama sebulan takpernah gaduh lagi.Percaya taak?HAHA, tapi kalau bab bab touching tu nisa ada-lah banyak kali.Ngee adat-lah tukan perempuan touching dengan boyfie dia.Okaay, kepada: Arif Safuan Bin Razali nisa nak mintak maaf kalau nisa ada buat salah silap dengan arif,hope kita dapat kekal lama kaay, Amin :>.Okaay, selama kita sebulan nisa dah tahu perangai Arif macam mana.Okaay Arif nie jenis manja nak sweet sweet dengan girlpreen dia,baik, suka bergurau, gedik banyak lagi-lah.Arif ada cakap dengan nisa kan yang Arif bila dengan nisa happy gilaa, kaay terima kasih.Selama nisa dengan dia nisa happy gilaa and bila nisa dengan dia nisa rajin buat kerja sekolah, belajar semua tuu.And masa birthday nisa dia hadiahkan nisa gelang, alolo sho-sweet.Kalau nak tahu pergi mana mana nisa mesti pakai gelang tu.Kalau dekat sekolah nisa bawak gelang tuu.Mama nisa ada cakap 'Gelang nisa macam bunyi loceng kucing nisa' HAHA kelakar pulak time tuu.Okay okay btw last word ido iloveyouu forever and ever. KBYE.


Muehehe,nisa tahu tak se-sweet macam korang semua kan kan kan.But i don't care.Ngee Arif Safuan iloveyouu and never let you go.Happy Anniversary 1 month awaak :].


Arif Safuan+Nisa Amani :]

No comments:

Post a Comment