Monday, September 19, 2011

kawan Baru :>

#Ila Stila Yaw :>

Hello readers
Nampak tak budak comel dekat atas tuu. Of course-lah korang nampak kan kan kan. Sebab dia comel right.Okaay mesti korang pelikkan kenapa nisa tibatiba post pasal budak comel nie.Awak awak suka hati-lah nak post pasal sapa punkaan.Okaay Ila tulis pasal nisa dekat blog dia so nisa balas balik dengan nisa post pasal dia dekat blog nisa.Apa-laah ila niee kelakar post dekat blog Ila yang nisa nie comel lawa hot semua tuu. takdelaah semua tuu tipuu. Okaay nisa memang tak suka memilih kawan tau. Suatu hari nanti kita keluar sama sama kaay.Iloveyouu new friend.Ila nak jadi kawan nisa sampai bila bila pun boleh. Nisa tak kisah. last word iloveyouu. Btw dia dah berpunya taau, jangan nak menggedik.KBYE :].

LOL:Lot's Of Lovee

No comments:

Post a Comment