Wednesday, September 14, 2011

Missyouu, boleh tak nak nangis. KBYE.

Hello readers
Hari nie nak post something yang menyedihkan.Okay kalau nak tahu cerita dia rajin rajin-lah baca entry yang tak seberapa nie. Okaay kitaorang seharian tak jumpa seharian tak mesej seharian tak call.Nisa rinduu gila dengan dia,tapi nisa taktahu-lah dia rindu nisa ke tak.Serious semalaman takde mood semalaman nangis.Gentle rindu Arif gila gila.Hmp kenapa Arif tak call nisa? Tahu-lah orang tu dah tak sayang dengan kita.Nisa dah agak lelaki memang cepat berubah dengan perempuan.Arif nisa rindu kita yang dulu.Nisa ingat lagi kalau kita pergi mana mana mesti terpakai baju sama.Okaay miss that time.Betul cakap diaorang semua nisa takboleh nangis sebab lelaki,but yang nisa nangis tu bukan lelaki biasa tapi boyfie nisa apa salah-nya.Nisa tahu kebelakangan nie tak okay pun kita punya reletionship right.Pleasee kita jadi macam dulu boleh :<.Hari sabtu nie ramai ajak nisa and arif keluar.Emir,aiman,hani,hazreen and wawan.But nisa paham Arif nak PMR dah.Nisa taknak kacau arif pun.Hari sabtu nie nisa tak jadi keluar cause Arif takde. Mungkin hari ahad nie last kita keluar or hari khamis last kita jumpa.Cause untuk kebaikan arif jugak.Hmp nisa bukan nak larikan diri or what dari Arif.Sorry lepas nie nisa takkan text dengan arif or call arif,atau sampai bila bila kot.Nisa taktahu kenapa tibatiba nisa macam nie.Sorry again,KBYE takde mood ><.




LOL:Lot's Of Lovee

No comments:

Post a Comment