Monday, September 19, 2011

Omgee i got new friend :']

#Hazirah fatin :>

Hello readers
Okaay nampak tak budak yang comel gilaa dari nisa.Haa mesti korang nampak punya nak nak boypreen boypreen yang baca blog nie mesti terbulat terus mata korang.Haha gurau gurau.Okaay dia nie comel, lawa, baik banyak lagi-lah. Awak awak kita tak sangka awak tegur kitaa. Yelaah awak-kan hot.Okaay kita teringin nak meet kawan kawan nisa dekat dalam facebook tuu.Tengok tengok hazirah cakap hazirah nak datang rumah nisa, kaay nisa happy gilaa :'] .Tapi bukan openhouse tau.If hazirah nak tahu nisa teringin nak meet hazirah taau.Okaay loveyouu,KBYE :].

LOL: Lot's Of Lovee.

No comments:

Post a Comment