Tuesday, September 6, 2011

Thankyouu cause buat nisa happy :'>

Hello readers
Hari nie nisa nak cakap pasal birthday nisa, ngee birthday nisa hari isnin but hari ahad nisa keluar dengan arif safuan,wan muhammad khairani,miaa berry,aryan nasir,alyh bkr,kaireen yeen,emir iskandar,paan baan faan,hazreen hussein and adik nisa. Awak awak nisa happy bila keluar dengan korang semuaa. Okaay korang nak tahu aktiviti apa yang kitaorang buat time keluar masa tu :


1. Jalan jalan.
2. Main Bowling.
3. Pergi MCD.
4. Tengok wayang.


Okaay, seriously nisa enjoy gila time tu. Korang terima kasih sangat sangat cause buat nisa happy :'>. Okaay bagi nisa yang buat-kan nisa paling suka time otw nak pergi mcd, arif panggil nisa and then dia suruh hulurkan tangan, nisa pun hulur-lah and dia cakap Happy Birthday dia pakai-kan nisa gelang, awak sho-sweet tahu tak time tu, sukasuka. Okaay nisa memang suka sangat gelang tu, comel koot. Kawan kawan i cakap gelang tu comel je. Pandai you pilih-kan. Dia cakap dia bagi gelang tanda dia sayang nisa. Aloo comel-nyaa. Btw thankyouu jugak dekat, wan muammad khairani, miaa berry and hazreen hussein sebab bagi hadiah dekat nisa. Loveyouu all. Kbyee.

LOL: Lot's Of lovee.

No comments:

Post a Comment