Thursday, October 13, 2011

Rindu nak keluar dengan dia :/

Hello readers
Nampak tak title dekat atas tuu. Kalau taknampak pakai leew spek mata okey. Now nak cerita pasal A sayaa. Awak awak titew rindu nak keluar dengan awak tengok wayang dengan awak. Aww sweet that time i cannot forget it :']. Awak awak bila kita boleh keluar lagi nie. Rindu leew nak cakap dengan awak nak gurau dengan awak nak manja dengan awak macam macam leew.Ehh you kalau 5 haribulan 11 nie free kita keluar okey. Nak jalan jalan dengan dia leew. Ehh that's all KBYE meloveyouu and meneedyouforever :].


Lot's Of Love by AN 

Monday, October 10, 2011

Demam :/

Hello readers
Hari nie nisa nak cerita something. Haa nampak tak title dekat atas tuu. Okey sebenarnya nisa dah lama demam. Act nisa bukan nak cerita pasal demam je. Okey semalam main mesej dengan dia nisa cakap laah yang nisa pening kepala and lidah nisa pedih seriously dia take care gilaa time tuu :']. Dia cakap pergilaah makan ubat semua tu. And then nisa cakaplaah yang nisa taksuka makan ubat. Dia paksa jugak cause dia cakap dia taknak tengok nisa demam.Alolo comel jee dia semalam. And then nisa tanya dia apa perasaan dia bila dengar nisa dah lama demam, dia cakap perasaan dia sedih and kesian dekat nie :']. Ngee, and then nisa cakap okeylaah demi dia nisa makan ubat. Tibatiba dia buat nisa happy semua tuu. Cuba bayangkan kitaorang dah lama tak main mesej. Tuptup semalam nya kitaorang bermesej memang happy gilalaah. Ehh meloveyouu and memissyouu. KBYE :]




Lot's Of Love by AN

Sunday, October 9, 2011

Meneedyouforever :']

Hello readers
Harinie nisa nak cerita pasal seorang budak yang duduk dekat johor. Jauhkan baru nak meet dia. Takpe takpe kalau kita ada jodoh tak kemana kan anak ooi. Okey nama dia Nor Syafiqah Amira, comel kan kan kan nama dia. Tak tengok lagi orang dia lagi comel. Act nisa nak cakap meloveyouu,memissyouu and meneedyoufeorever. Ehh anak mummy sorang nie jangan tinggalkan mummy okey. Meeh sini muaah titet :*. Nak tengok muka dia, meeh sini nisa tunjuk jangan nak mengorat okey.


Haa, nampak tak muka dia comel lagi tembam. Kan kan kan ehh anak mummy sorang nie please promise dengan mummy jangan tinggalkan mummy okey. KBYE meloveyouu memissyouu and meneedyouforever :'].


Lot's Of Lovee by AN :]

Meloveyouu :]

Hello readers
Nampak tak title dekat atas. Haa tahu membaca and mengeje. Kalau taktahu usaha tanya kejayaan yee awak awak sekalian. Okey now nisa nak cerita pasal Eyqaa Burbery and Deanna Zarra. Okey eyqaa sekolah dekat SMK Convent Peel Road and and Deanna sch dekat SMK Pandan Mewah. Nisa baru kenal diaorang tahun nie, and boleh dikatakan rapat jugak. Serious diaorang lawa, comel, baik, funny semua leew. Gentle nisa suka kawan dengan korang. Meeh sini muaah titet :*. Nisa bersyukur dapat kenal dengan korang and hope kita boleh jadi rapat lagi. Ehh i just wanna say meloveyouu and mewantyouforever can can can? Kihkih nak tengok muka diaorang yang comel comel tuu. Haa nah



Okey gambar yang atas tuu Deanna Zarra yang bawah tuu Eyqaa Burberry. Ehh ehh meloveyouu. Muaah titet :*. KBYE :]


Lot's Of Love by AN :]

Kami lama tak text :']

Hello reader
Harinie nak post pasal, ehh ce baca title dekat atas tu. Okey kami dah lama tak text daripada 2 oct sampai 9 oct. Lama kan kan kan yeah that's true. Okey serious rindu dia gila gila :'].  Dan dan kami berdua tak topup langsung. Dia malas and nisa pun malas. Isnin nie dia dah nak habis pmr so kitaorang janji lepas dia habis pmr kitaorang nak keluar sama sama.Okey jangan jelos tau korang korang. Aceeh guraau :]. Dan dan habis habis pmr jee nisa nak topup leew nak main mesej dengan dia. Wooi rindu laah hang manja manja dengan nisa. Mueheh takpe takpe nanti kita meet okey.Heey iwantyoutoknow that meloveyouu,memissyouu and meneedyouforever. KBYE :']




Lot's of love by AN :]