Monday, October 10, 2011

Demam :/

Hello readers
Hari nie nisa nak cerita something. Haa nampak tak title dekat atas tuu. Okey sebenarnya nisa dah lama demam. Act nisa bukan nak cerita pasal demam je. Okey semalam main mesej dengan dia nisa cakap laah yang nisa pening kepala and lidah nisa pedih seriously dia take care gilaa time tuu :']. Dia cakap pergilaah makan ubat semua tu. And then nisa cakaplaah yang nisa taksuka makan ubat. Dia paksa jugak cause dia cakap dia taknak tengok nisa demam.Alolo comel jee dia semalam. And then nisa tanya dia apa perasaan dia bila dengar nisa dah lama demam, dia cakap perasaan dia sedih and kesian dekat nie :']. Ngee, and then nisa cakap okeylaah demi dia nisa makan ubat. Tibatiba dia buat nisa happy semua tuu. Cuba bayangkan kitaorang dah lama tak main mesej. Tuptup semalam nya kitaorang bermesej memang happy gilalaah. Ehh meloveyouu and memissyouu. KBYE :]




Lot's Of Love by AN

No comments:

Post a Comment