Sunday, October 9, 2011

Kami lama tak text :']

Hello reader
Harinie nak post pasal, ehh ce baca title dekat atas tu. Okey kami dah lama tak text daripada 2 oct sampai 9 oct. Lama kan kan kan yeah that's true. Okey serious rindu dia gila gila :'].  Dan dan kami berdua tak topup langsung. Dia malas and nisa pun malas. Isnin nie dia dah nak habis pmr so kitaorang janji lepas dia habis pmr kitaorang nak keluar sama sama.Okey jangan jelos tau korang korang. Aceeh guraau :]. Dan dan habis habis pmr jee nisa nak topup leew nak main mesej dengan dia. Wooi rindu laah hang manja manja dengan nisa. Mueheh takpe takpe nanti kita meet okey.Heey iwantyoutoknow that meloveyouu,memissyouu and meneedyouforever. KBYE :']




Lot's of love by AN :]

No comments:

Post a Comment